RTX 5000 Süper Serisi Geliyor Mu

5090 alan adam psu alamaz mı hocam yav sizinki de soru olsun :D 9800x3d+1500+gold psu 5090 fiyatının 5de1i bile değil
ben alamazsiniz demedim ki hazir mi diye sordum 🙃 sistem hazirsa 5080 e boşuna masraf yapmissiniz diye düşünüyorum şuan ama izledigim ve okuduğum kadarıyla sürpriz olmazsa 2027 sonu veya 2028 sonu diye tahmin ediyorum ben 6000 serisini çünkü hala 5000 serisi satiliyor dlss5 resmi olarak gelmedigi surece cikarmazlar bence

ben alamazsiniz demedim ki hazir mi diye sordum 🙃 sistem hazirsa 5080 e boşuna masraf yapmissiniz diye düşünüyorum şuan ama izledigim ve okuduğum kadarıyla sürpriz olmazsa 2027 sonu veya 2028 sonu diye tahmin ediyorum ben 6000 serisini çünkü hala 5000 serisi satiliyor dlss5 resmi olarak gelmedigi surece cikarmazlar bence
Hocam konu sahibi ben değilim ki, soru çok saçma gelmişti :D

2028 deniyordu 60 serisi için o da mı mümkün olmaz ? olursada 6090 kaç dolardan başlatır nvdia sizce
Daha yeni 5080 aldım ama şartları zorlayıp ilerde fiyatların ve 6090 ların ulaşılamayacak rakamlar olma ihtimalinden dolayı şimdi 5090 mı alsam bilemedim hakkını da kartın çok veremiycem prof oyuncu vs değilim 4k da rahat kullanayım diye ama işte fiyatlardan dolayı acele mi etsem sürekli yükseliyor düşüncesindeyim
Ama bir yandan da 5080 le idare et yeni nesi 6090 a geçersin diyorum ?

Sizce hangisi mantıklı arkadaşlar
hocam şuan için düşüneceğin pek bir şey yok önünde 2 veya 3 yıl var. o süre zarfında cebine paranı atarsın yükseltme yapacağın zaman zaten parça satıp güncel paranın üzerine ekler setupunu dizersin. şuan için zaten oynayamayacağın oyun yok piyasada boş ver 2 yıl 3 yıl sonrasını düşünme paranı cebine at bekle

Hocam neden boşuna masraf dediniz 5080 için bir şekilde kasayı tamamlayıp oynamam lazım
Herşeyi aldım 9950x3d corsair 1500i güç kaynağı vs üst parçalar aldım ama oyun için kullanacağım
Soruda sorduğum nedenlerden dolayı beklesem mi alsam mı aldığım 5080 60 serisi çıkana kadar yeterli gelirmi yoksa fiyatlar tavan yapar da 6090 ı da alamam mı dedim acaba
Görüşlerinizi merak ediyorum

Hocam neden boşuna masraf dediniz 5080 için bir şekilde kasayı tamamlayıp oynamam lazım
Herşeyi aldım 9950x3d corsair 1500i güç kaynağı vs üst parçalar aldım ama oyun için kullanacağım
Soruda sorduğum nedenlerden dolayı beklesem mi alsam mı aldığım 5080 60 serisi çıkana kadar yeterli gelirmi yoksa fiyatlar tavan yapar da 6090 ı da alamam mı dedim acaba
Görüşlerinizi merak ediyorum
sen benden daha iyi biliyorsun her şeyi altına cevap yazmaman şaşırttı doğrusu :D

sen benden daha iyi biliyorsun her şeyi altına cevap yazmaman şaşırttı doğrusu :D
Neyin cvbını hocam anlayamadım seni :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam şuan için düşüneceğin pek bir şey yok önünde 2 veya 3 yıl var. o süre zarfında cebine paranı atarsın yükseltme yapacağın zaman zaten parça satıp güncel paranın üzerine ekler setupunu dizersin. şuan için zaten oynayamayacağın oyun yok piyasada boş ver 2 yıl 3 yıl sonrasını düşünme paranı cebine at bekle
Teşekkür ediyorum hocam bende sizin gibi ağırlıklı düşünüyorum da hani belki farklı yönden de bakabilen olur mu göremediğim şeyler vardır diye sizlere danışmak istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,098
Üyeler
204,341
Son üye
himdarker
Geri