❌İndirim Bitti! Edifier M60 Compact Masa Hoparlörü - Beyaz 7.019 TL (Amazon)

@Loky hocam boştayken cızırtı veriyor mu bu white noise tarzı?

Son düzenleme:
Bende 20 yıllık Logitech S220 var, saçma olacak ama değiştirmeye değer mi bana ne katar değiştirirsem? Bilmediğimden soruyoırum.
Ben de s220 den m90 a geçtim :). Bass olarak m60 biraz eksik hissettirebilir. Ama vokaller, enstrümanlar çok başka gelir. S220 den puslu bir ses geliyor gibi duyarsın tekrar dinlediğinde.

Parafla 4 taksit alınca 800 tl puan verdi. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.
Hocam kampanyalarda puan ile ilgili bir şey yazmıyor.

Bu arada sırf indirimde diye almayı düşünüyorum ama basslar yetersiz gelebilir diyorlar. Film müzik vb. İçin tatmin eder mi ?

6600 e görünce aldım ama umarım masaya sığar
m60'ın boyutları gayet güzel. Her masaya sığar. Beyaz renk çok çok şık bilginiz olsun.

@Bonibon Herhangi bir cızırtı yok. 5-6 aydır kullanıyorum. Apartman için aldığım en F/P speaker budur. Masada yer kaplamıyor ve kısık seste halen bas ve tiz dengeli. Boyutları ve fiyatına göre muhteşem.

Kampanya ile 6400 e geldi ama bu parayı kulaklığamı yatırım olarak kullansaydım arafta kaldım film dışında hep kulaklık kullanıyorum nova 1 var

Hiç alasım yok stok bitsin diye bekliyorum ama meşeyi görsem alırdım. Parafa 300tl puan veriyor olması lazım 6300 liraya gelirdi.

Paraf kampanyası kişiye özel iki farklı kişinin ve benim kartımda da vardı. Fakat aldıktan hemen sonra fiiyatın düşmesi hoş olmadı. 😂

Geri