2 tane düz olano takıon ama o işlenciye 3 bakır boru az olurR5 5600'e takacagim stok sogutucuyu soktum bunu takacaktim ama aparatlar kullanim kilavuzundaki ile ayni degil ben de konu açayım ne yapacağımı sorayım dedim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2 tane düz olano takıon ama o işlenciye 3 bakır boru az olur
hayır o intel içinİslemciyi sogutma konusunda sıkıntı olmaz 4 bakir boru var zaten montaj konusunda yardim lazim. Siyah plastik seyi kullanmam gerekiyor mu?
Yok knk aynı soğutucu bendede var ama o brakete ihtiyaç yokİslemciyi sogutma konusunda sıkıntı olmaz 4 bakir boru var zaten montaj konusunda yardim lazim. Siyah plastik seyi kullanmam gerekiyor mu?
hayır o intel için
Knk biraz daha sıkılaştır dene@BÖCEK bu sekilde olmadı nasil takmam gerekiyor
Intel montaj ayağını takmışsınız gibi duruyor. Attığınız görseldeki 1. adıma bakarsanız AMD için diğer ayağı takmanız gerektiği gözüküyor.
Doğru ayağı taktığınız sürece yalnızca vidaları anakarttaki deliklere denk getirip sıkıyorsunuz. AMD'de anakart braketi arkada hazır oluyor, değiştirmeniz gerkmiyor.Attigim kılavuzda duz olan aparat direkt yok. Diğer aparat intel icin gozukuyor.
Kasanin arkasını açtım anakart braketi düşmüş herhalde stok sogutucuyu çıkarınca olmus simdi bunu oturtup vidalamakla ugrascazDoğru ayağı taktığınız sürece yalnızca vidaları anakarttaki deliklere denk getirip sıkıyorsunuz. AMD'de anakart braketi arkada hazır oluyor, değiştirmeniz gerkmiyor.