Fazeon A3120tra Montaj Nasil Yapilir?

kiyu0

80+
Reaksiyon skoru
43
R5 5600'e takacagim stok sogutucuyu soktum bunu takacaktim ama aparatlar kullanim kilavuzundaki ile ayni degil ben de konu açayım ne yapacağımı sorayım dedim.

1000023227.webp
1000023224.webp

2 tane düz olano takıon ama o işlenciye 3 bakır boru az olur

İslemciyi sogutma konusunda sıkıntı olmaz 4 bakir boru var zaten montaj konusunda yardim lazim. Siyah plastik seyi kullanmam gerekiyor mu?

İslemciyi sogutma konusunda sıkıntı olmaz 4 bakir boru var zaten montaj konusunda yardim lazim. Siyah plastik seyi kullanmam gerekiyor mu?
hayır o intel için

Yok knk aynı soğutucu bendede var ama o brakete ihtiyaç yok

hayır o intel için

Duz olanları sogutucuya takip termal macunu sıkıp direkt takıyorum o zman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1000023228.webp

Böyle vidalari sıkıyorum ama hala oynuyor sorun olur mu?

Son düzenleme:
Intel montaj ayağını takmışsınız gibi duruyor. Attığınız görseldeki 1. adıma bakarsanız AMD için diğer ayağı takmanız gerektiği gözüküyor.

Attigim kılavuzda duz olan aparat direkt yok. Diğer aparat intel icin gozukuyor.
Doğru ayağı taktığınız sürece yalnızca vidaları anakarttaki deliklere denk getirip sıkıyorsunuz. AMD'de anakart braketi arkada hazır oluyor, değiştirmeniz gerkmiyor.

Doğru ayağı taktığınız sürece yalnızca vidaları anakarttaki deliklere denk getirip sıkıyorsunuz. AMD'de anakart braketi arkada hazır oluyor, değiştirmeniz gerkmiyor.
Kasanin arkasını açtım anakart braketi düşmüş herhalde stok sogutucuyu çıkarınca olmus simdi bunu oturtup vidalamakla ugrascaz

@Berat Özdemir @BÖCEK vida kucuk geliyor ne kadar sıksam da aparat ile fandaki delik tam sıkılmıyor hareket ediyor

Yanlış taraftan sıkıyormuşum arkadan sıkınca tam oturdu ancak fani çıkartıp bir kısmı vidalayabilsem de diğer kısım alta geliyor vidalanmiyor.

Son düzenleme:
Geri