Tlou İzlenir mi İzlenmez mi?

macelian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
330
TLOU oynamadım ama dizisini iziyim diyorum bir tek kızın linçlendiğini biliyorum izlenir mi dizi

1. sezon güzel fena değildi de ellie oynayan kız yüzünden 2. sezona devam etmedim çok kötü

İzlenmez

Kesinlikle izlenir oyuncu seçiminden dolayı bir önyargi var epey abartılıyor bu durum. O karaktere daha uygun birini bulabilirlerdi ama ellie'yi oynayan kızın oyunculuğuda boru değil hani ben beğendim. Ha kız ne erkeğe ne kıza ne insana benziyor orası doğru ama rolun hakkını veriyor

Kesinlikle izlenir oyuncu seçiminden dolayı bir önyargi var epey abartılıyor bu durum. O karaktere daha uygun birini bulabilirlerdi ama ellie'yi oynayan kızın oyunculuğuda boru değil hani ben beğendim. Ha kız ne erkeğe ne kıza ne insana benziyor orası doğru ama rolun hakkını veriyor
Çok iyi övdün dicektim taa ki son cümleye kadar. Serinin oyunu olmasa git izle derim de . Boşver . Direk oyunun gameplay videosunu izle daha iyi olur . Yada oyna.
Bende joel var diye izliyordum. 2. Sezonda belli olay olunca bıraktım .

TLOU oynamadım ama dizisini iziyim diyorum bir tek kızın linçlendiğini biliyorum izlenir mi dizi
diziye harcayacağın vakti oyununa harca daha iyi, oyundaki detayların 10/1i bile yok dizide, her şey üstünkörü işlenmiş, oyun seni içine alırken dizisi alamıyor, zaten cast seçimi yüzünden oyundaki hissi dizide yaşamıyorsun

Çok iyi övdün dicektim taa ki son cümleye kadar. Serinin oyunu olmasa git izle derim de . Boşver . Direk oyunun gameplay videosunu izle daha iyi olur . Yada oyna.
Bende joel var diye izliyordum. 2. Sezonda belli olay olunca bıraktım .
Joel karakterini oynayan adam zaten çok iyi oyuncu o olmasa ben hiç izlemem şimdi spoiler olacak joelin yatağa düştüğü bir bölüm var ellie avlaniyor falan gelip joeli kurtarıyor kızın oyunculuğunu orada beğendim.

Beton suratlı herif yüzünden izlenmez. Harbiden gameplay izle çok daha iyi.

Bir kismini izledim sonra nedendir bilinmez biraktim. Bir tek kizin role uygun tipi yok diye elestirildigini hatirliyorum. Oyun sinematik acidan eksik olsa dizi yapildi anlarim da oyun sinematik olarak da iyiydi.

Aç YT'den oynanış izle 1000 kat daha iyi ama dersenki merak ediyorum o zaman 1. Sezonu izle yeterde artar 2. Sezonu hayatımda izlediğim en kötü yapımlarda ilk 5'e çok rahat girer.

Geri