🔥İndirim Ryzen 7 9800x3d - RX 9070 XT - Kaliteli Parçalar 123.730 TL - Vade Farksız 6 Taksit!

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,065
Vade farksız 6 taksit sistem bakanların çilesini bitirecek sistem geldi. Parçaları bu şekilde seçin:
1000048300.webp

-3.753 TL XFX Quicksilver RX 9070 XT modeli seçili ona dikkat edin.
Fiyat avantajı:
1000048301.webp

Sistemde bulunan kasa çok güzel bir model, yurt dışında güzellik odaklı sistemlerde kullanılıyor. Ocypus Sigma L36 Pro beyaz gerçekten çok yakışır:

Paraf cashback varken keşfedilse daha tatlı olurdu.

bana göre 9070xt bir sistem için 123k çok para
Fiyat avantajı var ve forum üyeleri vade farksız taksit diye bağırıyor. Parçalarda çok iyiyken neden alınmasın?
Üst bütçelerde vade farksız taksitle sistem bakan çok fazla kişi var. Peşin olan konulara taksit yok diye "çöp, forumun işine yaramaz kolay gelsin" falan yazıyorlar.

bana göre 9070xt bir sistem için 123k çok para
o fiyata sıfır 5080 satılıyor bence ona laf etmek daha doğru olur :) fiyatta uygun değil yani normal fiyat sadece peişne taksit olması iyi bir fırsat. kötü değil

Nvidia ile ne alakası var? Bu paralara Rtx 5080 alınamıyorsa hiç alınmasın daha iyi.
dostum zaten düzgün bir 5080 100 binden başlıyor o paraya 9070xt sistem toplanıyor.

sogutucuyuda degıstırın daha ıyı bır sıstem olur hocam bu arada bence gayet guzel bır sıstem 9070xt bıldıgım kadarıyla suan 40 50k cıvarında dolasıyor ucuz olmus. keske vade farksız 24 ay elden taksıt olsa :D :D :D

Arkadaşlar ihtiyacınız varsa alın. taksit seçeneğide çok hoş, haziran ayında 94 liraya ben donanım arşivi 5070ti li sistem aldım(imza, psu değişti sadece). mesajlara bakıp aldanmayın. 3 ayda fiyatlar alt üst olduğundan dolayı piyasa algımız kalmadı çoğu kişi maalesef haziran mayıs fiyatlarını baz alıyor halen daha. Ki fiyatlar halen daha artmaya devam ediyor.

Son düzenleme:
İşi olan bir adam alsın da sabahtan akşama kadar CS2 oynayan adamım böyle bir sistem almaya gereksinimi yok. En azından fiyatların düşmesine yardımcı olur. Bu fiyatları normalleştirmeyelim.
Böyle gereksiz yorumlara girmeye gerek var mı? Eğer fiyatı kötü bulduysanız bu paraya daha iyi bir sistem atın. Bu paraya sistem alacak olan onu alır konu da kapanır

Geri