Orası öyle 3-4 bin lira yaklasık fark ediyor suan ufak bi baktığımda bile ama bilgisayardan pek anlamadığım için kurulu yollamaları benim için daha iyi gibi geliyor tek düşüncem bir sorunla karsılasır mıyımBence parça parça toplama planı da yap en ucuz sitelerden
Ucuza gelirse kar edersin yani
Parca parca al ve bir bilgisayarcıya götür 1-2k ver format dahil hepsini yapıyor. 2k da cebinde kalır.Orası öyle 3-4 bin lira yaklasık fark ediyor suan ufak bi baktığımda bile ama bilgisayardan pek anlamadığım için kurulu yollamaları benim için daha iyi gibi geliyor tek düşüncem bir sorunla karsılasır mıyım
ekran karti cay parasimida 2 bin lira icin 40 bin liralik harcamayi aninda yapsin? cocuk cebinde 40bin lira olmadigi icin boyle bir yola giriyor senin verdigin tavsiye orman yanginina cay bardagiyla su dokmekten ibaretParca parca al ve bir bilgisayarcıya götür 1-2k ver format dahil hepsini yapıyor. 2k da cebinde kalır.
Eski sistemim ryzen 5 1600 ve gtx 1650 idi güncel fps oyunlarında bile kasıyor suan ona kıyasla daha iyi olur diye düşünmüştümperformans olarak ekran karti degismedigi icin dogru duzgun bir artis yasamazsin ama parasal sikintidan dolayi parca parca alma isi cok normal bisey herkes yapiyor gocunmaya gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ekran karti cay parasimida 2 bin lira icin 40 bin liralik harcamayi aninda yapsin? cocuk cebinde 40bin lira olmadigi icin boyle bir yola giriyor senin verdigin tavsiye orman yanginina cay bardagiyla su dokmekten ibaret
cs filan oynuyorsan cpu agirlikli oldugundan fps droplar gider fix fps alirsin ekran kartinin max performansi ne ise onunla gecinirsin cag atlaticak max bir performans gelmezEski sistemim ryzen 5 1600 ve gtx 1650 idi güncel fps oyunlarında bile kasıyor suan ona kıyasla daha iyi olur diye düşünmüştüm
bu gece incehesap gaming gecesi var iyi bir sistem düşürürsen alArkadaşlar merhaba taksitli alacağım için hepsini toplu almayı düşünüyorum eski bilgisayarımda asusun gtx1650 var yeni ekran kartı alana kadar ( 5070 9070 vs ) onla idare edebilir miyim mantıklı mı sizce bi sorunla karşılaşır mıyım ?
3 veya 4 sistem var şuan gördüğüm sence hangileri kaça düşerse alınır.bu gece incehesap gaming gecesi var iyi bir sistem düşürürsen al
istedigin ekran kartı fiyatları çok zam yedi daha beklersne çok zor alırsın
7800x3d ve 9070xt li sistem iyi düşerse ye3 veya 4 sistem var şuan gördüğüm sence hangileri kaça düşerse alınır.
İndirimsiz fiyatları bu şekilde