🔥İndirim Gamepower Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 Mah Kulaklık | 1.599 TL

2015 proda dipsesmi var mikfosonsuz varmı
Çok az olsada net bir şekilde karşılaştım 1 saat boyunca her ayarı denedim yinede dip ses vardı. Ben beğenmeyip bugün iadeye gönderdim ama beğenen olabilir. Dc ye girip çıkarken verdiği dip ses kulaklara zarar tıssss diye ses verir mi ya.

Çok az olsada net bir şekilde karşılaştım 1 saat boyunca her ayarı denedim yinede dip ses vardı. Ben beğenmeyip bugün iadeye gönderdim ama beğenen olabilir. Dc ye girip çıkarken verdiği dip ses kulaklara zarar tıssss diye ses verir mi ya.
O kulaklığı ben kullandım dipses asla yoktu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İade red gelmez inş

O kulaklığı ben kullandım dipses asla yoktu

İade red gelmez inş
Gelirse servise gönderirim. Eski Çin malı kulaklığım kesinlikle daha iyi bir ses veriyordu.

Açıkçası berbat ya. Yedek kulaklık olarak aldım ATK Mercury M1'i yakalayamasa bile yakın bir performans bekliyordum. Ne ses kalitesi ne de malzeme kalitesi açısından yanına bile yaklasamadı. Şöyle söyleyeyim Youtube'dan video açıp da dinleyemedim bile inanılmaz kötü bassları özellikle arttırdıgınızda ise boguklasıyor. Muzik modu ve oyun modunu denedim bi fark göremedim. Sanırım iade edecegim
Hocam mikrofon tuşuna basılı tut ve kulaklığı müzik moduna al. Varsayılan olarak oyun modunda geliyor çünkü ve ses beebat çıkıyor müzikte. Müzik moduna geçtikten sonra gayet tatmin edici oluyor ses seviyesi, kalitesi ve baslar.

Hocam mikrofon tuşuna basılı tut ve kulaklığı müzik moduna al. Varsayılan olarak oyun modunda geliyor çünkü ve ses beebat çıkıyor müzikte. Müzik moduna geçtikten sonra gayet tatmin edici oluyor ses seviyesi, kalitesi ve baslar.
yorumunda yazdim zaten hocam iki türlü de denedim bassladi arttirinca konusma sesleri patlıyor her turlu kalitesiz daha iyi bir kulakliktan gecince baya yetersiz hissettiriyor

Bende ilk defa wireless kulaklık aldım şuan h2002p kullanıyorum inş üzmez

2.4 ghz pc Gamepower’ın yeni ürününü 100 seste kullanırken cızırtı var mı? Sürücülerde? Önceki kablosuz ürünü var kuzende, onda vardı da. Şimdiden teşekkürler

Gamepower’ın yeni ürününü 100 seste kullanırken cızırtı var mı? Sürücülerde? Önceki kablosuz ürünü var kuzende, onda vardı da. Şimdiden teşekkürler
hocam benim bu ürünü 100 seste kullanma ihtimalim yok.kuzeniniz kullanıyosa onu da uyarın, özellikle bu kulaklık bağlamında konuşuyorum asla 100 seviyeye getirmeyin.. ciddi sıkıntılar yaşarsınız. sizin için test edeyim dedim ama 10 saniye sabredemiyorum

hocam benim bu ürünü 100 seste kullanma ihtimalim yok.kuzeniniz kullanıyosa onu da uyarın, özellikle bu kulaklık bağlamında konuşuyorum asla 100 seviyeye getirmeyin.. ciddi sıkıntılar yaşarsınız. sizin için test edeyim dedim ama 10 saniye sabredemiyorum
100 sesde kullanmıyoz sadece cızırtı varmı kronik gamepower oluyor onu demek istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,949
Üyeler
204,024
Son üye
yiğit üstün 06
Geri