Arif.aggll
80+
- Reaksiyon skoru
- 108
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hacım ne diyosun şimdi hangisi daha makul mantıklıHocam piyasadan , piyasadaki Tv lerin özelliklerinden biraz uzaksınız diye düşünüyorum...
Hacım ne diyosun şimdi hangisi daha makul mantıklıHocam piyasadan , piyasadaki Tv lerin özelliklerinden biraz uzaksınız diye düşünüyorum...
Bi sefer alıyorsun hocam uzun süre kullanıyorsun, bazen 4 taksit yerine 3 taksit yapıyorlar, biraz zorlayın bütçesinizi derim.İşte 4den fazla taksit yapmamaları benim elimi bağlıyor
Ben piyasanın fiyat olarak şişmiş olduğunu düşünüyorum hocam.Hocam piyasadan , piyasadaki Tv lerin özelliklerinden biraz uzaksınız diye düşünüyorum...
Sporcu adamız yarışmalara hazırlanıyoruz ilacı yemeği supplementi falan sıkıntı bide ev kredisi var üstüne iyice darlıuor yoksa çok rahat alırım bunu daBi sefer alıyorsun hocam uzun süre kullanıyorsun, bazen 4 taksit yerine 3 taksit yapıyorlar, biraz zorlayın bütçesinizi derim.
Hocam sporda başarılar diliyorum, umarım iyi bir hazırlık dönemi geçirirsiniz ve başarılar elde edersiniz.Sporcu adamız yarışmalara hazırlanıyoruz ilacı yemeği supplementi falan sıkıntı bide ev kredisi var üstüne iyice darlıuor yoksa çok rahat alırım bunu da
Aggularif.fit takip et hocam şükür formumuz iyi ama çok daha iyilerini yapıcazHocam sporda başarılar diliyorum, umarım iyi bir hazırlık dönemi geçirirsiniz ve başarılar elde edersiniz.
İnan TR deki ürünlerin birçoğu böyle hocam. Yurtdışı fiyatına bir ürün bulunca alıyorum dayanamayıpBen piyasanın fiyat olarak şişmiş olduğunu düşünüyorum hocam.
55c7k nasıl pekiBen bu TV yi çok takip edip 53 den almıştım ilk yakaladığım indirimle. Son derece memnunum. Oled gibi siyah sahnelerde local kapatma yaptığı için çok tatlı bir görüntüye sahip. Genelde karaborsa oluyor bu modelin fiyatı. Küçük esnaf 60 70 80 ne bulursa yazıyor. Büyük satıcılardan kaçırmamak lazım ihtiyaç varsa. Local dimming sayısı daha az olan 65c6k modeli de benzer fiyatlarla bulunabiliyor. Hangisi mantıklı geliyorsa onu alın.
Orta sekment QD-Mini led sidir, özellikleri gayet iyidir, bugun MM da 50 k ya satıldı, stok varsa hala bi bak, fiyati cok uygundu çünkü .55c7k nasıl peki
Aradığınız boyut 55 inch ise bence en mantıklı seçenek miniled olarak. Oled yanık olayı bana riskli geldiği için oled tv lere hiç bakmadım.55c7k nasıl peki