TCL 55c7k 55 İnç 139 Ekran4k Premium Qd-Mini Led TV 49.999 TL

Bi sefer alıyorsun hocam uzun süre kullanıyorsun, bazen 4 taksit yerine 3 taksit yapıyorlar, biraz zorlayın bütçesinizi derim.
Sporcu adamız yarışmalara hazırlanıyoruz ilacı yemeği supplementi falan sıkıntı bide ev kredisi var üstüne iyice darlıuor yoksa çok rahat alırım bunu da

Sporcu adamız yarışmalara hazırlanıyoruz ilacı yemeği supplementi falan sıkıntı bide ev kredisi var üstüne iyice darlıuor yoksa çok rahat alırım bunu da
Hocam sporda başarılar diliyorum, umarım iyi bir hazırlık dönemi geçirirsiniz ve başarılar elde edersiniz.

Valla taş yemiceksem 100 e 65 inc lg oled g5 aldım. İçime oturdu bir yanım çok iyi fiyata aldın diyor bir yanım ulan 7 yıl önce o paraya 4 yaşında araba aldın diyor

Ben bu TV yi çok takip edip 53 den almıştım ilk yakaladığım indirimle. Son derece memnunum. Oled gibi siyah sahnelerde local kapatma yaptığı için çok tatlı bir görüntüye sahip. Genelde karaborsa oluyor bu modelin fiyatı. Küçük esnaf 60 70 80 ne bulursa yazıyor. Büyük satıcılardan kaçırmamak lazım ihtiyaç varsa. Local dimming sayısı daha az olan 65c6k modeli de benzer fiyatlarla bulunabiliyor. Hangisi mantıklı geliyorsa onu alın.

Ben bu TV yi çok takip edip 53 den almıştım ilk yakaladığım indirimle. Son derece memnunum. Oled gibi siyah sahnelerde local kapatma yaptığı için çok tatlı bir görüntüye sahip. Genelde karaborsa oluyor bu modelin fiyatı. Küçük esnaf 60 70 80 ne bulursa yazıyor. Büyük satıcılardan kaçırmamak lazım ihtiyaç varsa. Local dimming sayısı daha az olan 65c6k modeli de benzer fiyatlarla bulunabiliyor. Hangisi mantıklı geliyorsa onu alın.
55c7k nasıl peki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,518
Üyeler
204,456
Son üye
Hobidi
Geri