🔥İndirim Realme Gt 6t Snapdragon 7+ Gen 3 - 120w Hızlı Şarj - 4k 60 FPS Video 22.999 TL!

Aşırı muazzam bir sensör değil. M8 Pro ile çok benzer gibi düşünebilirsin. A37'nin kullandığı bu sensörün geliştirilmiş hali hatta.
M8 Pro'nun sensörü:
Paket olarak 40 Premier konudaki ürünlerden daha iyi örnek olarak belirttim zaten.

Zamaninda gt 2 pro aldik ekraninda kronik yeşil cizgi sorunu çikti bayagi baş agritmisti realmeden uzak durun

Adamlar kronik sorunlu olduğunu kabul ettikleri için garanti bitse bile değişim yapıyormuş sen ne diyorsun?
Aradan aylar geçtikten sonra değiştirsen ne olur? Aylarca muhatap bulamadık yeni telefon aldım mecburen, adamlar türkiyeden çekildi sonra geri dönünce mecburen değiştirdiler. Sen ne diyorsun ?

Telefonu dün sipariş verdim bugün elime geçti
Android 14 ten 16 ya geçiş için 4-5 güncelleme sırayla yaptım.
Poco X6 prodan geçtim ve anladım ki benim poconun pili tükenmiş
Kamera pocodan daha iyi işlemci farkı görmedim poco gibi bu da ısınma yapıyor beni memnun etti telefon 1 Android güncellemesi daha verirlerse tadından yenmez

Telefonu dün sipariş verdim bugün elime geçti
Android 14 ten 16 ya geçiş için 4-5 güncelleme sırayla yaptım.
Poco X6 prodan geçtim ve anladım ki benim poconun pili tükenmiş
Kamera pocodan daha iyi işlemci farkı görmedim poco gibi bu da ısınma yapıyor beni memnun etti telefon 1 Android güncellemesi daha verirlerse tadından yenmez
Arayüz özelleştirmesi nasıl? Bu kadar iyi mi mesela?

Eksi özellikleri
  1. Güncelleme almıyor telefon (2024 çıkışlı telefon)
  2. USB Type-C 2.0
  3. WiFi 6
BJKYENER; sen hâlâ forum forum gezip kendi isteklerine özel fikirlerini dayatmaktan yorulmadın mı? Bilgisi az olup buradan fikir edinerek alışveriş yapmaya çalışan insanların fikirlerini bulandırıp kendi fikirlerini empoze etmeye çalışmandan biz epey bıktıkta. Hadi git sen bilgisayarını kaç litre daha küçük kasaya sığdırabilirsin onlarla uğraş.

Geri