OLED Monitör Aldım Görüntü İps Gibi

Önerebileceğiniz bir oled var mı bunu iade edip bütçeyi artırabilirim
Alıntıyı görüntüle

Hangi ekran kartın varsa veya konsolun onun ayarlarını yap önce videolardan izleyerek. (Nvidia ise bit ayarını vs. ayarla)
Aynı şekilde birebir monitör modelinde ayar videosu varsa onlara da göz at (kişisel ayarları es geç şimdilik)

Sonra bu fotodaki yer açıksa onu bir kapa bakalım nasıl duruyor bir bak
şu yazdıklarımı uygulamana rağmen memnun değilsen iade et. Muhtemelen hiçbir yeni monitör seni memnun etmez gibi.

Öncelikle teşekkür ederim bende ki model GR olan onun bi tık daha iyi olduğu söyleniyordu bende onu tercih ettim ilk kez oled alıyorum hangisi daha iyi hangisi daha kötü bilmiyorum maalesef söylediğiniz ayarları denicem monitörün daha iade edebilirim sizce kullanmaya devam mı edeyim yoksa iade mi

Tamam Sizdeki yeni nesil Woled "GR" yazan yeni üretim. Evet sadece G yazan eski model GR modelİ yeni model onda yazılar ve renk doygunluğu daha iyi. Ürünü display port takıp + Nvdia denetim masası ayarlarını yaptınız mı ? Birde kendiniz renk modlarını elle bir değiştirin öyle deneyin. Normal ips ile arasında çok fark var. Anlamamanız imkansız. Bu arada flicker sizi rahatsız etmiyorsa orta segment bir ürün bu. Fena değil yani. En önemli sorun flicker onu bir kontrol edin. Titreme gözünüzü rahatsız etmiyorsa güzel ürün, rahatsız ediyorsa iade edin...

Tamam Sizdeki yeni nesil Woled "GR" yazan yeni üretim. Evet sadece G yazan eski model GR modelİ yeni model onda yazılar ve renk doygunluğu daha iyi. Ürünü display port takıp + Nvdia denetim masası ayarlarını yaptınız mı ? Birde kendiniz renk modlarını elle bir değiştirin öyle deneyin. Normal ips ile arasında çok fark var. Anlamamanız imkansız. Bu arada flicker sizi rahatsız etmiyorsa orta segment bir ürün bu. Fena değil yani. En önemli sorun flicker onu bir kontrol edin. Titreme gözünüzü rahatsız etmiyorsa güzel ürün, rahatsız ediyorsa iade edin...
Hdmi ile bağlı bi sorun teşkil eder mi? Dediklerini deneyip yazıcam teşekkür ederim sağolun

Hdmi ile bağlı bi sorun teşkil eder mi? Dediklerini deneyip yazıcam teşekkür ederim sağolun

Evet görüntü olarak dp ve hdmi arasında fark var. Gerçi yeni nesil 1.4 hdmi kablolarda gayet kaliteli bu üründe 2.0 var diye hatırlıyorum. Display port kablosu ile deneyin bence. Denetim masasından Gsync aktif edip 240 hz secin, Ayrıca Nvidia renk ayarlarını kullan deyip çıkış renk ayarını 10 bit yapın....

Evet görüntü olarak dp ve hdmi arasında fark var. Gerçi yeni nesil 1.4 hdmi kablolarda gayet kaliteli bu üründe 2.0 var diye hatırlıyorum. Display port kablosu ile deneyin bence. Denetim masasından Gsync aktif edip 240 hz secin, Ayrıca Nvidia renk ayarlarını kullan deyip çıkış renk ayarını 10 bit yapın....
Benim ekran kartı 9060 xt amd de o özellik var mı

Benim ekran kartı 9060 xt amd de o özellik var mı

O zaman freesync acarsınız. Amd yazılımında renkler nasıl ayarlanıyor bilmiyorum ona bir netten bakarsınız.

AMD Radeon Yazılımı ile Hz Ayarlama
    • Masaüstünde boş bir yere sağ tıklayın ve AMD Software: Adrenalin Edition (veya AMD Radeon Yazılımı) uygulamasını açın.
    • Sağ üst köşedeki Ayarlar (dişli simgesi) yanındaki veya üst menüdeki Görüntü (Display) sekmesine gidin.
    • Birden fazla monitörünüz varsa listeden ayar yapmak istediğiniz ekranı seçin.
    • Ekran Yenileme Hızı (Refresh Rate) seçeneğini bulun ve monitörünüzün desteklediği en yüksek Hz değerini seçin.

Geri