berkauaslan49
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 477
Reis ilanlarda daha dusugunu gormedim ya yasadigim sehirde10 lira zarar edersin![]()
knk alma bu fiyatr ne çok pcstorealanyayı ara sana 35kya ddr5 5060 lı kasa verirler yanoınada montör ayarlar uygundanSistemin bi sorunu yokmus kutulari duruyormus herseyin . fiyati 34.000₺ bi kac ay sonra satmak istedigimde kâr ettirirmi ?
Demek ki alım satım olmayan yerde yaşıyorsun nasıl kar edeceksin?Reis ilanlarda daha dusugunu gormedim ya yasadigim sehirde
6750 xt ryzen 5600 li sistemi 32 ye vermistimDemek ki alım satım olmayan yerde yaşıyorsun nasıl kar edeceksin?
16k full setup için iyi fiyatBu 16 bin hocam bu nasil peki ekran karti dusuk ama bana yeter gibi fiyati nasil
Max 5k kaarı vsrAl sat yapıyorsan mutlaka al kaçırma. Çok kar edersin aşırı çok. Hatta o kadar çok kar edersin ki bir daha yapmana gerek kalmaz.
Hocam ilan varsa atar misin ben bulamiyorum cunku uygun fiyatliİki sistem de kötü hocam, hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama Antalya’da bilgisayar bulursan ben sana aracılık yapar yardımcı olurum
Dostum ben sana yardımcı olurum dedim alım yaparken. PC’yi de ben bulacaksam kendim alıp satarım zatenHocam ilan varsa atar misin ben bulamiyorum cunku uygun fiyatli