PC Uzun Yola Nasıl Taşınır?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,705
Başka bir yerden eve araçla PC taşıyacağız ama en güvenli nasıl taşırım? Mesafe biraz uzak standart olarak ekran kartı sökülür onu biliyorum ama ekran kartının kutusu yokmuş onu rastgele bir şeye koysam bu sorun olur mu? Bir de kule tipi soğutucu sökülmeli mi sorun olur mu o? Bunlara ek olarak bir şey gerekir mi bir de?

Başka bir yerden eve araçla PC taşıyacağız ama en güvenli nasıl taşırım? Mesafe biraz uzak standart olarak ekran kartı sökülür onu biliyorum ama ekran kartının kutusu yokmuş onu rastgele bir şeye koysam bu sorun olur mu? Bir de kule tipi soğutucu sökülmeli mi sorun olur mu o? Bunlara ek olarak bir şey gerekir mi bir de?
Ben kutuya koyup sadece ekran kartını sökerek taşıyorum. Kule tipi biraz ağır olduğu için o da sökülebilir. Ekran kartını da sallanmayacak şekilde bir kutuya koyarsanız iyi olur. Onun dışında özel bir şeye gerek yok.

Ben hiç bişey sökmüyorum pc yi yan yatırıp getiriyorum sakin Bi sürücüyüm problem yaşamadım. Kargo ile de aynı şekilde 2 3 defa kargoladığım da oldu kutu olmadığı için. Kargo sistemlerinde genelde küçük kartlar vardı ama.

Son düzenleme:
Ekran kartını söküp yan yatırsanız yeter. Soğutucu çift kule ise tercihen o da sökülebilir ancak bence gereksiz. Yan yatırmak çözüyor zaten işi hatta bazen kartı bile sökmeyi gerektirmez ancak tedbiren sökün.

ekran kartını sökmeden de götürürsün yan yatır pc yi hoplaya zıplaya gitmediği sürece sorun olmaz

ekran kartını sök ve çıkar. Kasa camını ise çıkar ayrı olarak bir yere koy kasa camı hafif darbede patlayabilir toz misali.

Ekran kartını söküp yan yatırsanız yeter. Soğutucu çift kule ise tercihen o da sökülebilir ancak bence gereksiz. Yan yatırmak çözüyor zaten işi hatta bazen kartı bile sökmeyi gerektirmez ancak tedbiren sökün.
Tek kule 12cm soğutucu ortalama bir boyutu var. Kartı sökersem nereye koyayım ek bir önlem gerekir mi ona?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartını sök ve çıkar. Kasa camını ise çıkar ayrı olarak bir yere koy kasa camı hafif darbede patlayabilir toz misali.
Cam kasaya takılıyken daha güvende olur gibi gelmişti ama bu öneriyi dikkate alacağım.

Geri