Yardım 10k Bütçe Sıvı Soğutucu Önerisi

Dediğim gibi bu trofeo görsellik olarak çok güzel ama ekranında çok problem yaşanmış. Bu bütçede de alınabilecek bu görsellikte bir soğutucu yok. En son enermaxı alacağım 3.5e sanırım
mantıklı olur diğer türlü ben israf olarak görüyorum açıkcası

• Beğen
Reaksiyonlar: MXTB
Bu sayıları mı baz alacağız acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece bu şekilde belirtmişler
Aynen uzunluk genişlik bu değerlerin kasanınki daha uzun olmalı yoksa sıvı soğutma sığmaz

• Beğen
Ben de Hyper Vision 360 kullanıyorum ama Pump'ı %60 falan yapınca ufak bi ötme sesi geliyor adamı deli ediyor, bende 70 dereceye kadar %50'ye ayarladım ses yok sistem boşta 35 derece de çalışıyor ama macun olarak Krynout kullanıyorum 2 gramı 1k aw :D Performans olarak başarılı, oyunlarda da 45-50 derece oluyor %50-60 kullanımda.

Son düzenleme:
  • Beğen
Ben de Hyper Vision 360 kullanıyorum ama Pump'ı %60 falan yapınca ufak bi ötme sesi geliyor adamı deli ediyor, bende %70'e kadar %50'ye ayarladım ses yok sistem boşta 35 derece de çalışıyor ama macun olarak Krynout kullanıyorum 2 gramı 1k aw :D Performans olarak başarılı, oyunlarda da 45-50 derece oluyor %50-60 kullanımda.
arctic mx4 kullanıyorum ben de, sıvı soğutucu konusunda hala karar veremedim sanırım en son Sigma L36 Pro Beyaz 360 alacağım sanırım

Yok mu fikir verebilecek dostlar

Yok mu fikir verebilecek dostlar
Lcd ekran fanteziniz yoksa enermax alıp geçebilirsiniz. Benzer fiyatta ise arctic lf3 alabilirsiniz. 10k lara çıkmaya gerek yok.

Lian li sisteme lian li soğutucu cuk gibi oturur bence , hiç baktın mı ?

HydroShift II LCD-S serisi

hava soğutma olabilir de sıvı soğutucu 2. elde riskli olmaz mı
Yani ihtimali var , fakat kfg'li denk getirirsen temiz olur. Çalıştığına dair video falan test isteyebilirsin.

• Beğen
Ya enermax ya da ocypus alacağım sanırım duruma göre

Geri