ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,086
çok zekisin sen, yabancı hisse senedi fonlarının stopajı ne kadar haberin var mı senin? milleti mahkum ettiler türk borsasına. ayrıca türk hissesi alınmaz falan diye boş atıp tutma. bu patlayan kağıtlar öyle sıradan hisse senetleri değil, bildiğin ponzi şemasıydıSahsen mesela AMD hissesi alsaydınız nisanda şu an paranızı neredeyse 2.5 kat katlamış olurdunuz Hatta ben marta alacaktım ama o kadar hisse alacak kadar param yok diye alamamıştım![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tamamına yakını kısa sürede gelcek diyen de var para gitti unut kanki diyen de varbeyler bakamıyorum korkuma tp2 de kayıp nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hiçbir şey bilmiyorsun böyle atıp tutuyorsun. tp2 ye para koyanların ne günahı var? risk seviyesi 1 olan ve sözde spk denetiminde olan bir para piyasası fonu. adamlar burda bile usulsüzlük yapmış. halk nereden bilebilirdi. bugün bunu yapan yarın emekli babanın sgksını da boşaltır. o zaman mağdur yok kimse dolandırılmadı diye güleriz sana. tek fark ben yurtdışından diyor olacağım sana bunları. piyasa bilgin sıfır, o para piyasası fonuna sadece parası likit olsun risksiz getirisi olsun diye millet kira parasını falan bağladı. yazık yazdığın mesajamağdur yok. kimse dolandırılmadı.