Realme Gt6t 12gb 256gb (Yeşil) - 22.999tl

kavisli ekran telefon mu olur ya .
Olur kardeş, olur :peeposad:

1790273928353.webp

Dünyanın en güzel telefonu :D
Şu an elime geçse ve sorunsuz olsa Redmi Note 8'i 2. telefonluğa yollayıp OneUI 8 kurarak bunu kullanırım. Küçük, hafif, işlemcisi Redmi Note 8'inkinden çok daha iyi, malzemesi çok kaliteli, kamerası çok iyi ve 4K 60 FPS çekiyor vb.
Birde 1.500 TL'ye alabileceğin, belkide 300 liraya şans eseri denk gelebileceğin bir cihaz.

Realme'yi aradım, evet ücretsiz değiştireceklerini aktardılar garanti bitmesine rağmen. Çok güzel hareket bakalım şu anlık.
Babamın 3.5 yıldır kullandığı telefonunu ekranını değiştirmek için teyit almamın ardından 1 gün sonra babam sokakta düşürerek çiziksiz ekranı tuzla buz etmiş... Bahtsızlığın böylesi, nasip olmadı ekranı değiştirmek bize maalesef dostlar.

Arkadaşlar Honor 90 kullanıyorum ve ben de bu telefona geçmeyi düşündüm. Yani gönül isterdi ki Honor üzerinden 600 serisi ile devam edeyim ama pro modeli 50bine çok pahalı geliyor düz modelinde de 8gb ram koymuşlar. Bu nedenle alternatif olarak bu cihaza gözüm çarptı. Kamera anlamında pek beklenti içerisinde değilim ama elimdeki cihazdan kötü müdür acaba kamerası? Ve Honor arayüzüne alıştım baya akıcı geliyor. Realme'de sorun yaşar mıyım?

Tekrardan indirimde

ben 10kya realme 12+ aldigimda samsung a3x 15k idi. (1 sene once)

o zaman realme mantikliydi.

belli ki realme elde kalan son urunlerle bir yoklama daha cekiyor.

gt 6t 24k a37 24k iken realmenin işlemcisi her ne kadar daha güclü de olsa iki defa dusunurum.

o yuzden bu telefon asil patlamayi 11.11.26 indirimlerinde yapmasi lazim.

mazot fiyatindaki artistan dolayi nakliye fiyatlarinin yukari ciktigini hesaplarsak:

kasim ayinda a37 icin 25k ustu fiyatlar a27 icin ise 21.5k ustu fiyatlar normallesirse ve realme bu urunu a27nin 20k ustune gectigi bir donemde piyasaya 19.999tl gibi bir fiyata satarsa o zaman anlamli bir telefon olur.

poco x8 pro 12/512 26.5k idi hadi onu kacirdik alamadik. poco m8 pro 12/512 25k idi hadi onu da kacirdik alamadik. ama bu fiyatla a37yle kapisiyorsa ben yazilimi biraz daha one koyar a37 tercih ederdim.

Realme GT 6T 5G 12/256 11.11.26 19.999tl

bizim için sweetspottur.

(bu arada 10kya aldigim realme 12+ ana sensoru gt 6t ile aynı 😎)
Puanla 9200 geldi o kapmanyada hala kullanıyorum 😂 güzel cihaz kablolu kulaklık girişi için alternatifi yoktu.

Geri