Öneri Tıp İçin 30k Bütçeyle Tablet Önerisi

Tibeniz

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
30000
Normalde Lenovo Yoga Tab alacaktım ama kısa sürede stoklar eriyince fiyat 10k uçtuğu için öneri alayım dedim.

Mümkünse 6 yıl rahatça kullanabileceğim bir tablet almak isterim. Apple ekosistemine hiç bulaşmak istemiyorum.
Kalem dahil 30k yı geçmemesi daha iyi olur. Stoklar birkaç hafta içerisinde yenilenir ve fiyat eski haline dönerse Lenovo Yoga Tab alma taraftarıyım.

Normalde Lenovo Yoga Tab alacaktım ama kısa sürede stoklar eriyince fiyat 10k uçtuğu için öneri alayım dedim.

Mümkünse 6 yıl rahatça kullanabileceğim bir tablet almak isterim. Apple ekosistemine hiç bulaşmak istemiyorum.
Kalem dahil 30k yı geçmemesi daha iyi olur. Stoklar birkaç hafta içerisinde yenilenir ve fiyat eski haline dönerse Lenovo Yoga Tab alma taraftarıyım.
lenovo modelleri mükemmel

İkinci el alma imkanınız varsa önerebilirim (adresi belirtmeyi unutmayın)

Dediğim gibi babam pek güvenmiyor o yüzden pek mümkün durmuyor
Bir deneyin bakalım belki alır
Zaten ikinci el tablet/telefon alırken bakılması gereken en önemli şey pil döngüsü ve sağlığı
Pil döngüsü ve sağlığı ürünün ne kadar kullanıldığını gösterir
Pil sağlığının min %99 olması lazım ürünün yeni olduğu ancak bu şekilde belli olur

Sana önerebileceğim iki model var
1-Samsung Tab s10+
2-Xiaomi pad 7 pro

Yok kabul etmezse diye de bunu öneriyorum

Düşmanım olsa şu dönemde tablet ihtiyacı olmasını istemem öyle bir dönemdeyiz
Yoga tab konusunda maks 27 civarına düşer diye düşünüyorum bu tabletin 2. Versiyonu tanıtıldı ve tüm satıcılar fiyatı 30 a çekti maalesef daha 20 zor gibi

16 civarına Honor Pad 10 öneririm yanında klavye hediyesi var, kalem de ayrı alırsın choice pencil 1500 falan ama manyetik şarj özelliği yok. Kalan parayı da cebe at

Son düzenleme:
Düşmanım olsa şu dönemde tablet ihtiyacı olmasını istemem öyle bir dönemdeyiz
Yoga tab konusunda maks 27 civarına düşer diye düşünüyorum bu tabletin 2. Versiyonu tanıtıldı ve tüm satıcılar fiyatı 30 a çekti maalesef daha 20 zor gibi

16 civarına Honor Pad 10 öneririm yanında klavye hediyesi var, kalem de ayrı alırsın choice pencil 1500 falan ama manyetik şarj özelliği yok. Kalan parayı da cebe at
Keşke 2. versiyonunu satsalar. 1. versiyonada 1 hafta önce 20k dan görüp şimdi 30k vermeye gönül el vermiyor. Eski usul devam gibi gözüküyor bize.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,075
Üyeler
204,050
Son üye
esmile36
Geri