Bazı LG Monitörlerde Sepette %15 İndirim! (Resmi Mağaza)

Konudakiler boş yapmış isteyen alır kullanır ortam dinleme muhabbetinde de sadece ortaya atılmış bir dedikodu apaçık bir kanıtı yok

Babam savunma sanayiinde LG de zamanında çalıştı çok çakallar Yönetim kısmı olarakta. 3 verip 5 alma peşinde olan insanlar. Korelilerin esnaflığda genel olarak böyledir zaten. Uzak durun bu çakallardan

Babam savunma sanayiinde LG de zamanında çalıştı çok çakallar Yönetim kısmı olarakta. 3 verip 5 alma peşinde olan insanlar. Korelilerin esnaflığda genel olarak böyledir zaten. Uzak durun bu çakallardan
Hocam monitörle savunma sanayi ne alaka?

LG'nin bazı modelleri daha fp olduğundan hocam
Yahu nesi avatantajlı. Olsa bile almamda bu dedikodulara mahal veren bi markadan. Hani bakayım dedim ne avantajı varmış aoc 200hz bir model ile aynı fiyata LG 144hz monitör satıyor. Bi avantaj yok daha pahalo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam monitörle savunma sanayi ne alaka?
Hani aynı firma ya yöneticileri aynı Yönetim kurulunun güzel dostum. Çok iyi tanıyorum şirketin bütününü

Yahu nesi avatantajlı. Olsa bile almamda bu dedikodulara mahal veren bi markadan. Hani bakayım dedim ne avantajı varmış aoc 200hz bir model ile aynı fiyata LG 144hz monitör satıyor. Bi avantaj yok daha pahalo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hani aynı firma ya yöneticileri aynı Yönetim kurulunun güzel dostum. Çok iyi tanıyorum şirketin bütününü
Tayfun hocamız bunu öneriyordu iyi hdr performansı için min bunu al diyordu

Fiyatı da şu anlık iyiymiş

LG alanı aldıranı engellicem. İş oraya doğru gidiyor.

monitörler internete bağlanmıyor
Araştırma televizyonlar içindi ayrıca eğer akıllı monitör ise aldığınız monitör onu da internete bağlarsanız aynı mantıkta çalışacaktır. Ayrıca tek sıkıntı o da değil adware yüklüyordu windowsa bir dönem o da başka bir sıkıntı. Tabi isteyen istediğini alır ama çok tercih edilesi gelmiyor bana son zamanlarda bu yaptıklarından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,528
Üyeler
204,457
Son üye
Orhan YALDIZ
Geri