Next 65 İnç Qled TV Bu Fiyata Alınır mı

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar Amazon indirimi ile 35 bine düşüyor Bu ürün alınabilir mi yoksa biraz daha bekleyip avantajları kovalamam mı lazım

Ekler

• 1000325903.webp
    1000325903.webp
    142.6 KB · Hit: 63
bence bekle kasım indirimlerini falan. ben 58" olanı nisanda 17499'a aldım.

65 inç miniled olanı 1 ay önce 33k ya aldım bekle bence hocam
Evet abi bir ay önce Gerçekten güzel indirimler varmış Şu anda televizyonlarda az da olsa yükselme var İşin açığı Acelem de yok biraz bekleyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence bekle kasım indirimlerini falan. ben 58" olanı nisanda 17499'a aldım.
Gerçekten çok iyi fiyat almışsınız abi dediğiniz gibi kasımı bekleyeyim Acelem yok

o fiyata git bunu al en azından QD mini led. Ben 1 yıldır kullanıyorum, 3gb rami falan var gayet hızlı.
Şu anda Acelem yok Sizce Biraz bekleyeyim mi ara ara indirimler oluyor mu

Evet abi bir ay önce Gerçekten güzel indirimler varmış Şu anda televizyonlarda az da olsa yükselme var İşin açığı Acelem de yok biraz bekleyeceğim

Gerçekten çok iyi fiyat almışsınız abi dediğiniz gibi kasımı bekleyeyim Acelem yok

kasım indirimleri yaklaşıyor diye yükseltip yeni fiyata alıştırıyorlar kasımda indirim diye normal fiyatına satarlar kasımı bekle bence

ben 37 ye aldım şuan daha ucuz valla. :D

Geri