alonewolf07
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
65 inç miniled olanı 1 ay önce 33k ya aldım bekle bence hocamArkadaşlar Amazon indirimi ile 35 bine düşüyor Bu ürün alınabilir mi yoksa biraz daha bekleyip avantajları kovalamam mı lazım
Evet abi bir ay önce Gerçekten güzel indirimler varmış Şu anda televizyonlarda az da olsa yükselme var İşin açığı Acelem de yok biraz bekleyeceğim65 inç miniled olanı 1 ay önce 33k ya aldım bekle bence hocam
Gerçekten çok iyi fiyat almışsınız abi dediğiniz gibi kasımı bekleyeyim Acelem yokbence bekle kasım indirimlerini falan. ben 58" olanı nisanda 17499'a aldım.
Şu anda Acelem yok Sizce Biraz bekleyeyim mi ara ara indirimler oluyor muo fiyata git bunu al en azından QD mini led. Ben 1 yıldır kullanıyorum, 3gb rami falan var gayet hızlı.
kasım indirimleri yaklaşıyor diye yükseltip yeni fiyata alıştırıyorlar kasımda indirim diye normal fiyatına satarlar kasımı bekle benceEvet abi bir ay önce Gerçekten güzel indirimler varmış Şu anda televizyonlarda az da olsa yükselme var İşin açığı Acelem de yok biraz bekleyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gerçekten çok iyi fiyat almışsınız abi dediğiniz gibi kasımı bekleyeyim Acelem yok
Şu anda Acelem yok Sizce Biraz bekleyeyim mi ara ara indirimler oluyor mu
link bırakır mısın hocam 33k iyiymiş taksit alırız kara cumada düşerse65 inç miniled olanı 1 ay önce 33k ya aldım bekle bence hocam
link bırakır mısın hocam 33k iyiymiş taksit alırız kara cumada düşerse
ben 37 ye aldım şuan daha ucuz valla.Evet abi bir ay önce Gerçekten güzel indirimler varmış Şu anda televizyonlarda az da olsa yükselme var İşin açığı Acelem de yok biraz bekleyeceğim
Gerçekten çok iyi fiyat almışsınız abi dediğiniz gibi kasımı bekleyeyim Acelem yok
Şu anda Acelem yok Sizce Biraz bekleyeyim mi ara ara indirimler oluyor mu
Valla piyasada bir dünya marka var TCl Grundig onvo hangisini alacağımı şaşırdımben 37 ye aldım şuan daha ucuz valla.![]()
Tcl ve İffalcon önceliğin olmaliValla piyasada bir dünya marka var TCl Grundig onvo hangisini alacağımı şaşırdım
İffalcon 65 inç olanı alınabilir miTcl ve İffalcon önceliğin olmali
Fazla bisey beklemiyorsan Nextstarın indirimli fiyatlari olduğu zaman alinabilir