RX 7700 XT Ryzen 7500f Aldım

Çok iyi fiyat bu arada ben daha yeni topladım (1 ay içersinde parça parça bazıları 2. El bazıları 0) yeterli bayağı sistemin benden iyi ben 53 e topladım b650 var 1 TB nvme 2 TB sata var arc b580 ve 7600x işlemci var iyi fiyata bu arada kimsenin aklını çelmesine izin verme
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok kral sende kendini avutmak için bahanrler bulma bu kasanın max ederi 45k dır

Tm ssd 1tb miş max 4.5l

Yine aynı fiyatlara gelio kral 22kua ekran 1tbssdli kartsız sistemler bol 32 ramle 30k 7700xt demax 14k edio
Ulan 2. Elde 5k dan başlıyor 1 TB SSD Ler abartma sende Mayıs'ta Haziran'da değiliz

Gigabyte 7700xt
Ryzen 7500f
Gigabyte a620 atx / b650 yapacam ileride
32 gb vegance 6000mhz cl 36 Yararlı dönerli Rgb
Msi 120a 650w /ileride değiştirecem
1tb m2 ssd 7000 yazma
49.000 tl ye aldım sizce nasıl.
çok çok iyi. temizse baldan tatlı

Paranın yarısı ram bence gayet güzel olmuş hayırlı olsun hocam. Ben de bir düşürebilirsem pg ile şöyle bir şey direkt çökecem de bakalım

Paranın yarısı ram bence gayet güzel olmuş hayırlı olsun hocam. Ben de bir düşürebilirsem pg ile şöyle bir şey direkt çökecem de bakalım
PG işine sadece al satçılar giriyor ve normal fiyatın daha üstüne PG ile gönderiyorlar her türlü elden başka bir oyuncudan almak daha güvenli ve ucuz

Kral nakit işi sıkıntı ya yoksa haklısın tabi taksit almaya çalışıyorum
PG de taksit varmı onu bilmiyorum

PG işine sadece al satçılar giriyor ve normal fiyatın daha üstüne PG ile gönderiyorlar her türlü elden başka bir oyuncudan almak daha güvenli ve ucuz

PG de taksit varmı onu bilmiyorum
Var var 12 aya kadar taksit var ama tabi faiz çok. Yapacak bir şey yok nakit sıkıntı

Var var 12 aya kadar taksit var ama tabi faiz çok. Yapacak bir şey yok nakit sıkıntı
Vade farksız faiz fln ne kadar bilmiyorum ama PG işine girince 2. Elin pek manası kalmıyor atıyorum 10k olan birşeyi 5-6 K ya bulabiliyorsun PG ile almak istesen 7-8k ya kadar çıkabiliyor ben o zamanlarda direkt garantili sıfır almak mantıklı geliyor 2. Elin esprisi kalmıyor

Vade farksız faiz fln ne kadar bilmiyorum ama PG işine girince 2. Elin pek manası kalmıyor atıyorum 10k olan birşeyi 5-6 K ya bulabiliyorsun PG ile almak istesen 7-8k ya kadar çıkabiliyor ben o zamanlarda direkt garantili sıfır almak mantıklı geliyor 2. Elin esprisi kalmıyor
Hocam benim kartlarda peşin taksit yok. Bonus kart var o da 6 ay en fazla ve benim aylık boşluğumun çok üstüne çıkıyor. Faizli falan filan ama 12 taksitle sıfır yerine çok daha iyisini 2. elden belki düşürürüm diye bakıyorum işte

Hocam benim kartlarda peşin taksit yok. Bonus kart var o da 6 ay en fazla ve benim aylık boşluğumun çok üstüne çıkıyor. Faizli falan filan ama 12 taksitle sıfır yerine çok daha iyisini 2. elden belki düşürürüm diye bakıyorum işte
İyi üstadım sana kolay gelsin ama AMD 6000 serisinden ve Nvidia 3000 serisinden uzak dur

Geri