N9 X870e mi Aorus B850m mi Almalıyım ?

Umarım radyatör sığar üst kısma sıvı soğutma olarak Liquid Freezer 3 pro 360 alıcam ama piyasada yok sıvı soğutma olarak önerin varmı kusura bakma sanada çok sordum
yok hocam ne demek . arctic en iyisi bence ama fp olarak thermalright bakabilirsin bütçene göre ben kullanıyorum memnunum baya
-Thermalright Mjolnir Vision 360 UB PRO kullanıyorum

yok hocam ne demek . arctic en iyisi bence ama fp olarak thermalright bakabilirsin bütçene göre ben kullanıyorum memnunum baya
-Thermalright Mjolnir Vision 360 UB PRO kullanıyorum
Stok beklıcem büyük ihitmalle zaten 1 ay içinde toplucam sistemi

Hocam benim alıcağım kasa dynamic mini v2 ve kasanın atx desteği standart atx anakart ama n9 x870e standart atxten biraz daha büyük ben baktım ai sordum uyumlu diyor baska yere bakıyorum kasaya sığmaz diyor sende bi bakabilir misin rica etsem kasanın flow fanlı modelini alıcam fanlara para vermek istemiyorum şuanda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden iade ediceksin ki ?

Hocam her halükarda n9 bundle paket daha mantıklı baktım 17.5k denk geliyor c850 psu ile ayrı ayrı alsam b850m modelini fazla vermış olucam daha düşük olana
anladım hocam yani ben mesela 9800x3d bir sistem kuracağım gibi duruyor yani ya işlemci 9800 ya da 7800 olacak b850m force wifi tercih ettim 7k ya geldi fazlasına çok bi gerek yok ryzen 9 alıp oc düşünmüyorsanız

İşlemci olarakta 7500f alıcam şuanda işlemciye bütçe ayıramıcam onun yerine aorus 9070xt alıcam

5k 8k arası c850 önerdiler
Anakakaeta bu kadar para verme bence. Gigabyte B850M Force al yanına 9700x veya 7800x3d al keyfine bak. Enermax psu çok ses yapıyor diyorlar o yüzden başka bir psu bakabilirsin. Hig power performance 850w kullandım ve çok memnundum. Tek sıkıntısı modüler değildi. Psu konusunda @yusuf7878 tier list yaptı ona bak mutlaka.

Anakakaeta bu kadar para verme bence. Gigabyte B850M Force al yanına 9700x veya 7800x3d al keyfine bak. Enermax psu çok ses yapıyor diyorlar o yüzden başka bir psu bakabilirsin. Hig power performance 850w kullandım ve çok memnundum. Tek sıkıntısı modüler değildi. Psu konusunda @yusuf7878 tier list yaptı ona bak mutlaka.
Bundle alınca anakart 10k civarına düşüyor en azından kafam rahat olur c850 de araştırdım güzel psu b850 anakarta 8k vericeğime bundle alırım x870e anakart 10k civarına alırım

Bundle alınca anakart 10k civarına düşüyor en azından kafam rahat olur c850 de araştırdım güzel psu b850 anakarta 8k vericeğime bundle alırım x870e anakart 10k civarına alırım
X870e diye çok iyi olduğunu sanma hocam. Gigabyte B850M Force gerçekten ram stabilitesş ve bios yazılımı olarak gayet iyi. Bir sürü kullanıcısı olduğu için sorun çıktığı zaman çok daha rahat halledersin. Tavsiyem bu yönde ama siz bilirsiniz.

X870e diye çok iyi olduğunu sanma hocam. Gigabyte B850M Force gerçekten ram stabilitesş ve bios yazılımı olarak gayet iyi. Bir sürü kullanıcısı olduğu için sorun çıktığı zaman çok daha rahat halledersin. Tavsiyem bu yönde ama siz bilirsiniz.
Hocam x870e alma sebebim ilerde bir şey yapmak isterim işlemci yükseltmek isterim bide sonradan anakarta para vermem 2k fark var aralarında bundle alınca senin anakartta güzel ama iki anakart arasında dağlar kadar fark var kafam rahat olur

Hocam x870e alma sebebim ilerde bir şey yapmak isterim işlemci yükseltmek isterim bide sonradan anakarta para vermem 2k fark var aralarında bundle alınca senin anakartta güzel ama iki anakart arasında dağlar kadar fark var kafam rahat olur
Force da yeterli yükseltme için ama 2K fark verilebilir N9 için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,697
Üyeler
204,229
Son üye
FearsStaying
Geri