Bende aynısını yazacaktımİhtiyacım olmadığı hâlde alasım geldi o kadar iyi fiyat. İhtiyacı olan saniye düşünmesin.
bu ürünlerin hepsinde uyum vardırAldım ben, am5 uyumlu mudur?
indirimsiz hali de güzel fiyat benceSİYAH İSTEYENLER İÇİN BU VAR AMA İNDİRİM YOK![]()
Ocypus Delta A62 SE ARGB Dual Black 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Ocypus Delta A62 SE ARGB Dual Black 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Fena değil de bu fiyat üzerine kargo var. Hala alınır evet ama kelepir sayılmaz. Ürün kaliteli 240w kadar her işlemcide sorunsuz çalışıyor.indirimsiz hali de güzel fiyat bence
mükemmel tasarımı fiyatı idi ama kasaya sığmadığı için almadım. Bunu bu fiyata görünce de fz6 pro bile hoşuma gelmiyor D:Fena değil de bu fiyat üzerine kargo var. Hala alınır evet ama kelepir sayılmaz. Ürün kaliteli 240w kadar her işlemcide sorunsuz çalışıyor.
Ne var bunda? C+ seviyesi PSU. Sharkoon var 2.899 TL'ye onu al daha iyi.Şimdi de Gigabyte 750W UD750GM PG5 V2 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.1 PCIe Gen 5.1 Güç Kaynağı veriyorlar 4.499TL'yeÇıldırdı bunlar herhalde
750W Gen5 Güç Kaynağı
agam sinerjide damping mi var anlamadım gitti yavŞimdi de Gigabyte 750W UD750GM PG5 V2 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.1 PCIe Gen 5.1 Güç Kaynağı veriyorlar 4.499TL'yeÇıldırdı bunlar herhalde
750W Gen5 Güç Kaynağı