Xdrive Tarsus Business 7520₺ 🔥🔥🔥

IKEA Markus'a özenilip yapılmış fakat Markus kadar rahat değil. Tek avantajı hareketli kolçakları olur.

Eskiden bu tarz bir ofis koltuğu kullanıyordum ve çok memnundum. Zamanla çok fazla deforme olunca oyuncu koltuğu aldım, tabi çok araştırdım iyi bir seçim yaptım pişman değilim ama ofis koltuğunun fileli yapısı cidden büyük rahatlıkmış yaz aylarında.

ayaklar plastik galiba. 90 kilo üzeri almasın. plastik ayaklı adore almıştım ayağın biri kırıldı. metal ayak istedim gönderdiler sorun kalmadı ama plastik ayak 90 kiloya bile dayanmadı.

Markus kullanıyorum 6 aydır falan. Gerçekten oyuncu koltuklarına bin basar. Kaç tane koltuk kullandım bu zamana kadar Markus cidden en iyisi.

Akşam 7-8 gibi siyahını aldım kupon yoktu tabii, 7650'ye geldi, 1000TL de yapıkredi puan verdi 6650'ye geldi. 15 senelik full plastik ARO marka koltuktan sonra müq olacak diye düşünüyorum

Bi tane minder, file arkalık ve tekerleğe 7 bin lira vermek... Dümdüz bi sandalye. Bu fiyatlardaki çılgınlık daha nereye gidecek merak ediyorum.

1790717076331.webp

Bi tane minder, file arkalık ve tekerleğe 7 bin lira vermek... Dümdüz bi sandalye. Bu fiyatlardaki çılgınlık daha nereye gidecek merak ediyorum.

Alıntıyı görüntüle
İkea'dan alsak hareketli kolçak bile yok 13K😅 başka opsiyon kalmıyor maalesef bu bütçelerde. Allah yardımcımız olsun

Ikea markus tasarımına benziyor. Markus çok beğeniliyor bir şans verilebilir
o da şöyle arkadaşım 2 yıl önce aldı aşırı rahat bir sandalye ben geçen hafta gittim ikea'da deneyip alacaktım aynı rahatlığı vermedi hiçbir şekilde oturma kısmı incelmiş gibi geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,293
Üyeler
204,411
Son üye
onderkarbuz
Geri