130 demişler maks kiloyaayaklar plastik galiba. 90 kilo üzeri almasın. plastik ayaklı adore almıştım ayağın biri kırıldı. metal ayak istedim gönderdiler sorun kalmadı ama plastik ayak 90 kiloya bile dayanmadı.
Benzer modelin ikea versiyonu var gayet memnunum 3 yıldır sorunsuz kullanıyorumKullanan var mı? Çok rahatsızmış gibi görünüyor
İkea'dan alsak hareketli kolçak bile yok 13KBi tane minder, file arkalık ve tekerleğe 7 bin lira vermek... Dümdüz bi sandalye. Bu fiyatlardaki çılgınlık daha nereye gidecek merak ediyorum.
Alıntıyı görüntüle
o da şöyle arkadaşım 2 yıl önce aldı aşırı rahat bir sandalye ben geçen hafta gittim ikea'da deneyip alacaktım aynı rahatlığı vermedi hiçbir şekilde oturma kısmı incelmiş gibi geldi.Ikea markus tasarımına benziyor. Markus çok beğeniliyor bir şans verilebilir
Kullanıyorum gayet iyi rahatKullanan var mı? Çok rahatsızmış gibi görünüyor
başkanım ne alacaz her şey ateş pahası, ucuz alayım diyorsun hemen bi yerleri kırılıyor bozuluyor 9k altına gaming yok zaten orta halli ...Bi tane minder, file arkalık ve tekerleğe 7 bin lira vermek... Dümdüz bi sandalye. Bu fiyatlardaki çılgınlık daha nereye gidecek merak ediyorum.
Alıntıyı görüntüle