siyahi var sorusu olan varsa cevaplayabilirim.İkea gibi bir mağaza alışveriş yapmadım güvenilirdir diye tahmin ediyorum![]()
Ayarlanabilir çalışma masası SVANEKE 80x160 beyaz | JYSK
SVANEKE ayarlanabilir masa, çalışırken duruşunuzu iyileştirmek için gün boyunca oturarak veya ayakta çalışma pozisyonları arasında geçiş yapmanıza olanak tanır.jysk.com.tr
setup masa üstündeyse fps gibi ani tepkili oyunlarda sallanıyor mu? ne kadar süredir kullanıyorsun?siyahi var sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
sallantisi yok denecek kadar az.setup masa üstündeyse fps gibi ani tepkili oyunlarda sallanıyor mu? ne kadar süredir kullanıyorsun?
motorun aşağı inmesiyle ilgili sıkıntı yok ama yukarı çıkmıyor yazmışlar, böyle bir şeyle karşılaştın mı? asansör bozulursa manuel falan ayarlanabiliyor mu?
fiyatı eder mi yoksa ikea veya wraith'te benzer modeller var onlara mı bakmalı?
şu an üretilen büyük ihtimal 3 sene önce üretilenden daha dandiktir onuda göze almak lazım.sallantisi yok denecek kadar az.
ayak yapisindan dolayi illa sallanicak bide dusuk yukseklikte kullaniyorum.
yukselttiginiz zaman tabikide sallaniyor dogal olarak 2 monitor 2 li monitor kolu ve kasa var ustunde.
yukari cikmasinda bi sorun gormedim ilk yukari ciktigi 1-2 saniyede tabii ki yavas kaliyor sonrasinda asaga indigi gibi gidiyor zaten 40 kilo falan sanirim siniri var.
manuel ayarlancagini sanmiyorum cunku alyan gibi altigen metal cubukl var onu donduruyor motor.
ben 6.5k a almistim suan diger muadillerinin fiyatlarini bilmiyorum.
yaklasik 3 senedir kullaniyorum.
fikir için teşekkürlerDinamik değişime ihtiyacınız yoksa IKEA'da OLOV ayaklı bir masa alırsanız yüksekliği 30cm yukarı aşağı masa ayaklarını oynatarak değiştirme imkanınız var. Fiyat farkı normal masalarla sadece ayak başı*150.