denk geldi maalesef bize uygun fiyatlı ürünleri aldırmıyorlar.Bakarken denk mi geldiniz yoksa bildirim koyma gibi bir eklenti var mı acaba (bu konuya yeni geldim, yabancııyım)
denk geldi maalesef bize uygun fiyatlı ürünleri aldırmıyorlar.Bakarken denk mi geldiniz yoksa bildirim koyma gibi bir eklenti var mı acaba (bu konuya yeni geldim, yabancııyım)
Sizden önce çoktan almis oluyorlar, sistemden geç düştüğü için sepete ekleyebilir ama stok karsiligi olmadigi icin adrese gönderilemiyor der. Firsat fiyatli bir sey düşünce botlardan önce almak için saniyelerle yarismaniz gerekebilirBunları alamıyorum hep seçili adrese gelmiyor diyor nedeni nedir
Ürün geldi kurulumu yapıyorum sıfıra baya yakın devir sayısı 4 cihazın 20 eylül tarihinde garantisi başlamış bana 29 eylül'de geldi baya yeni gibi cihazda çizik yok çok memnun kaldım teşekkürlerDaha önce m4 air almıştım ben de 37k ya. Sıfır gibi çıkmıştı 2 devirde alan kişi şarj aletinin jelatinlerini bile sökmemişti. Ayrıca Amazon’un sattığı Apple ürünleri Türkiye garantili oluyor bu sayede cihazın hangi tarihte ilk defa aktifleştirildiği görebilirsiniz. Teslim alınca AppleCare ve kapsam sayfasından bakarsınız. Depo şans işi biraz da gelince kontrol edip içinize sinmezse 1 ay iade hakkınız var.
Zaten çok yıkık dökük cihazları amazon iade almaz diye düşünüyorumÜrün geldi kurulumu yapıyorum sıfıra baya yakın devir sayısı 4 cihazın 20 eylül tarihinde garantisi başlamış bana 29 eylül'de geldi baya yeni gibi cihazda çizik yok çok memnun kaldım teşekkürler
https://www.amazon.com.tr/dp/B088X252DK 200 tlArkadaşlar SD Kart ihtiyacımız var denk getiremiyoruz bi etiketinizi alırım
şu kartı benim bot sürekli yakalıyor ama ne hikmet anlamadım stok hiç denk getiremedim
şuan alabiliyorsunşu kartı benim bot sürekli yakalıyor ama ne hikmet anlamadım stok hiç denk getiremedim
yok hocam ilk düştü anda bile alamadım ben bunuşuan alabiliyorsun
çalışanlar alıyor o zamanyok hocam ilk düştü anda bile alamadım ben bunu
Güzel akıllı saat denk gelirse paylaşın apple olmasın 3-4 bine samsung huawei olabilir
hocam botunuz bende ortak olabilrimyim faydalnmak amaçlışu kartı benim bot sürekli yakalıyor ama ne hikmet anlamadım stok hiç denk getiremedim