❌İndirim Bitti! Ipad Air M4 40.726,22tl Peşin Fiyatına 6 Taksit

tablet boş falan diyenlere kulak asmayın her yerde işinize yarıyor düşünmeden alın

6 senedir aynı ekran var işte. daha önce ipad air görüp beğendiysen onun aynısı
2012 çıkışlı 4. Nesil iPad’im vardı (zaten önceki 3. Nesil de aynı ekranı kullanıyor) Lamine olması hariç güncel Air ile aynı ekran. Lamine olanı da 2014 çıkışlı iPad Air 2 kullandı ilk defa. Arada illa teknik detaylar falan vardır da gözle bakınca kalite olarak aynısı yani.

Bu ekran kötü demek değil ama rakiplerin eskiden çok geriydi şuan çoğu 120Hz Oled kullanıyor bu kadar yıl geçmiş bir zahmet bir yenilik yap derler hani.

gecen sene 2. el sifir m3 air + kalem 23500 mu ne almistim vay ne artmış fiyatlar

ipad hastası olsanızzda 60hz ekran ve 128 gb bu devirde yetmez bu fiyatlara inanılmaz android cihazlar var

Fiyat bindirimi yapmışlar. Kötü günler bitti şimdi daha kötü günler bizi bekliyor.

şimdi bu cihaz 60hz mi

Hiç teknolojiden anlamayan birisi bile bunu almaz...
Hocam öyle demekle olmuyor işte bu. Ekosistem nedeniyle tablet almak isteyen birisi için bu tabletler tek seçenek. İşlemcisinin bilgisayar işlemcisi olduğunu da hatırlatayım.

60 Hz hissiyatini azaltmak için animasyonlar yavaslatilmis gibi geldi bana 13 inç olanini denemistim AVM de

Geri