Anakart ve İşlemcim Bozuldu Yeni Öneriler Bekliyorum

kerem.54

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
12000
anakart ve işlemcim bozuldu yeni anakart ve işlemci alacağım sistemi komple değiştirecek bütçem şuan yok malesef minumum masrafla sadece anakart ve işlemci değişecek önerileriniz nelerdir sistem özellikleri aşağıdaki gibi
Amd ryzen5 5600
Msi b550m vdh pro anakart
Rx6600xt sapphire
Corsair 2x8 gb 3000mhz ddr4 ram
Kioxia 1tb m2ssd

Bunun üstü yok hocam ddr4 işlemci en üst seviye bunun üstüne çıktığında göreceğin fiyatlar tat kaçırır , değişirsen belki anakartı değişebilirsin.

yani ddr4'de kalacağım derseniz; Intel 1700 soket en mantıklısı. 14600KF ve vrm beslemesi yeterli bir B760M (DDR4 yapıda) mantıklı olabilir ikinci elden. Anakartla birlikte işlemci ikisini 12-13 bine gelecektir.

Anakart ve işlemcinin bozulmasına sebep olan faktörü ortadan kaldırmadıkça gene bozulması an meselesi.

anakart ve işlemcim bozuldu yeni anakart ve işlemci alacağım sistemi komple değiştirecek bütçem şuan yok malesef minumum masrafla sadece anakart ve işlemci değişecek önerileriniz nelerdir sistem özellikleri aşağıdaki gibi
Amd ryzen5 5600
Msi b550m vdh pro anakart
Rx6600xt sapphire
Corsair 2x8 gb 3000mhz ddr4 ram
Kioxia 1tb m2ssd
Neden bozuldu ki? Anakart neyse de işlemci kolay bozulacak bir parça değil. Fiziksel hasar sebebiyle bozulmadı ise bence önce PSU değiştir.

Neden bozuldu ki? Anakart neyse de işlemci kolay bozulacak bir parça değil. Fiziksel hasar sebebiyle bozulmadı ise bence önce PSU değiştir.
Bende anlamadım kaç kere farklı işlemci ile denedim olmadı açılmadı pc başka anakart ve başka işlemci ile denedim oldu

Geri