Pil Sağlığı ve Döngünüz Kaç?

İmkansız bu arada, cihaz kalibre olmamıştır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forumda yapılıyor mu böyle bişey bilmiyorum ama kullandığınız telefonun bataryaları ne durumda ozellikle 17 serisinde sorun yasayan cok gordum ne durumdasiniz
Ulan sen diyene kadar 100 dü bugün baktım
iphone 17
IMG_3506.webp

WTF kanka dönü sayım 88 pil sağlığım %98'e düştü üst şarj sınırım 85 ve iyileştirilmiş pil açık. Telefondan oyun vs. oynamıyorum video dahi izlemiyorum sadece sosyal medya kullanıyorum. Benimki 17 pro 256 gb nasıl düşebiliyor anlayamıyorum
aldığımdan beri hiç şarjda kullanmadım ve %20-%80 arası kullanma olayı pil olayının gizli sırrı gibi bir şey elektrikli araçlarda bile pil sağlığına iyi bir katkı sağlar bide yani dünya malıdır ya bu kadar dert etmemek lazım ben ikinci defa falan baktım aldığımdan beri çok sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız gösterin fabrikasyon bir problem var mı diye içiniz rahat olsun

WTF kanka dönü sayım 88 pil sağlığım %98'e düştü üst şarj sınırım 85 ve iyileştirilmiş pil açık. Telefondan oyun vs. oynamıyorum video dahi izlemiyorum sadece sosyal medya kullanıyorum. Benimki 17 pro 256 gb nasıl düşebiliyor anlayamıyorum
O hesap yüzde yüz doğru değil çünkü bu sıcaklık gibi net bir şey değil cihaz şarj olurken falan hesaplıyor

aldığımdan beri hiç şarjda kullanmadım ve %20-%80 arası kullanma olayı pil olayının gizli sırrı gibi bir şey elektrikli araçlarda bile pil sağlığına iyi bir katkı sağlar bide yani dünya malıdır ya bu kadar dert etmemek lazım ben ikinci defa falan baktım aldığımdan beri çok sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız gösterin fabrikasyon bir problem var mı diye içiniz rahat olsun
Anladım hocam haklısınız bir taraftan bir de Apple ın verdiği cycle/pil sağlığı garantisi içerisinde kalıyormuş benimki. Şarjda vs. ben de hiç kullanmadım ama %20-%80 olayı biraz zor benim için elimden geleni yapıyorum o aralıkta kullanmak için ama o kadar yoğunum ki maalesef %20 nin altına düşüyorum bazen mecburen. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

O hesap yüzde yüz doğru değil çünkü bu sıcaklık gibi net bir şey değil cihaz şarj olurken falan hesaplıyor
Anladım hocam çok teşekkür ederim bilgilendirmen için biraz da olsa içime su serpildi :D

maşallah😍😍

düz 15
pil 75
döngü 1168
yaşanmışlık var

garantiye gosterebilirsin diye biliyorum

İmkansız bu arada, cihaz kalibre olmamıştır

Ulan sen diyene kadar 100 dü bugün baktım
iphone 17
Alıntıyı görüntüle
hocam valla ben bisey yapmadim ahhahahah benim 230 u gecti demekki sureyle alakli mayista kullanmaya basladim ben dusmedi cok sukur

iPhone 15,
961 döngü,
%88 sağlık.
cok iyi gitmis nazar degmesin

Millet samsung da da bakıyor ama benim telefonda görünmüyor :/ (s24u ve s26u)

maşallah😍😍

yaşanmışlık var

garantiye gosterebilirsin diye biliyorum

hocam valla ben bisey yapmadim ahhahahah benim 230 u gecti demekki sureyle alakli mayista kullanmaya basladim ben dusmedi cok sukur

cok iyi gitmis nazar degmesin
Hocam garantiye birkaç ay sonunda göstereceğim bir süre gözlem yapacağım aynı hızda mı azalıyor ne oluyor diye sonrasında gösteririm

Bende kasım 2025 te başladım 202 devir 100 pil Senxe telefonum ne
Telefon değil uzay mekiği olmalı brocum o 202 kez şarj edip nasıl pil sağlığın %1 bile düşmez

Geri