❌İndirim Bitti! Dreo Turbopoly™ 502 Sessiz Ayaklı Vantilatör 3.359,40 TL

Antalya sıcağında işe yaramıyor bunlar bilginize. klimasız yaşanmıyor
Antalyayı bilmem de istanbul için veya neresi olursa olsun belli sıcaklıklara kadar vantilatör kurtarıyor. Biz de klima var çoğu zaman açmıyoruz bile. Tabi antalya 12 ay fırın gibiyse tabi kurtarmaz.

Şunda halen indirim devam ediyormuş.

Antalyayı bilmem de istanbul için veya neresi olursa olsun belli sıcaklıklara kadar vantilatör kurtarıyor. Biz de klima var çoğu zaman açmıyoruz bile. Tabi antalya 12 ay fırın gibiyse tabi kurtarmaz.

Şunda halen indirim devam ediyormuş.

antalya için dedim. gecen sene yazın istanbuldaydım vantilatorle butun yazı geçirebilirsin.

Vantilatör geldi efsane bir şeymiş. Aşırı uygun fiyata geldi. Çok beğendim. Yalnız görseldeki uygulama görseli yanıltıcı olmuş. Cihazın uygulama desteği yok. 502S modelinde varmış o destek. O da satılmıyor sanırım.

Cihaz çok premium duruyor özellikle fiyatına göre çok başarılı buldum. Çok büyük olmaması taşımasının kolay ve az yer kaplaması ile ayrıca avantaj sağlıyor.

Evde kullandığım flavel flv 1690 ve Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 var. Flaveli salonda Xiaomiyi küçük odamda kullanıyordum. Bunu da yatak odasına koyarım artık. Xiaomiye göre daha premium duruyor. Tabi yukarı aşağı da hareket etmesi avantajı. Xiaomi salonda olmaz ama bu biraz daha salonu kurtarır gibi. Belki salon için daha güçlü bir şeyler bakılabilir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,155
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri