Squat Yaparken Diz Ağrıması

Downpipe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
futbol oynuyorum. Futbol oynadığım içinde patlayıcı güç açısından squat yapıyorum günde 100 tane falan solağım sol dizim ağrımıyor ama squat yaptıktan sonra sağ dizimde hafif bi ağrı oluyor o neden olur?

futbol squad hep diz bükmeli işler, bu yol menisküse gider, ağrı düzenli başladıysa doktora görün

futbol oynuyorum. Futbol oynadığım içinde patlayıcı güç açısından squat yapıyorum günde 100 tane falan solağım sol dizim ağrımıyor ama squat yaptıktan sonra sağ dizimde hafif bi ağrı oluyor o neden olur?
100 squat mı ben 3x15 yapıyorum1 hafta ağrısı kalıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
100 squat mı ben 3x15 yapıyorum1 hafta ağrısı kalıyor
Kanka benim kaslarda altyapı var biraz ilk defa bacak çalışmıyorum ondan olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

futbol squad hep diz bükmeli işler, bu yol menisküse gider, ağrı düzenli başladıysa doktora görün
Kanka şuan yürüyüşe çıktım yaklaşık 10 km yürüyeceğim git gel dizimde bi karıncalanma oldu formu yanlış yaptığımdan falan olabilir mi acaba

100 squatta tuvalete gidip sıçabildiğine şükret

benimde aynı sağ dizimin hafif üstünde squat yaparken ağrı oluyor hep

diz hassas bi eklem ne kadar kalın olursa olsun 2 yıl önce motordan düştüm hala dizimin yarısını hissetmiyorum gencim diye herhalde hiç sıkıntı yapmıyor 40 lı yaşlarımı merak ediyorum

Konudan bağımsız meraktan soruyorum, squad yaparken ağırlık ekliyor musun?

Konu için; biz net bir şey diyemeyiz, basit bir zorlanma, geçiçi bir ağrı, yanlış postür fln da olabilir. Hastalık/sakatlık başlangıcı veya belirtisi vs ise onu doktorlar anlar, doktor anlamasa da röntgen tomografi her neyse o gösterir :/

Konudan bağımsız meraktan soruyorum, squad yaparken ağırlık ekliyor musun?

Konu için; biz net bir şey diyemeyiz, basit bir zorlanma, geçiçi bir ağrı, yanlış postür fln da olabilir. Hastalık/sakatlık başlangıcı veya belirtisi vs ise onu doktorlar anlar, doktor anlamasa da röntgen tomografi her neyse o gösterir :/
Hayır vücut ağırlığımlaa yapıyorum

hiçbir sporla ilgilenmiyorum ama ağırlık altında biraz squat yapınca benim de sol ağrıyor. tam diz değil de dizin sanki arkası ya da içi gibi. bazen bacak elektriği kesiyor sonraki 1-2 gün. sıkıntı yaşar mıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,397
Üyeler
204,702
Son üye
Joshepf
Geri