100 squat mı ben 3x15 yapıyorum1 hafta ağrısı kalıyorfutbol oynuyorum. Futbol oynadığım içinde patlayıcı güç açısından squat yapıyorum günde 100 tane falan solağım sol dizim ağrımıyor ama squat yaptıktan sonra sağ dizimde hafif bi ağrı oluyor o neden olur?
Kanka benim kaslarda altyapı var biraz ilk defa bacak çalışmıyorum ondan olabilir100 squat mı ben 3x15 yapıyorum1 hafta ağrısı kalıyor
Kanka şuan yürüyüşe çıktım yaklaşık 10 km yürüyeceğim git gel dizimde bi karıncalanma oldu formu yanlış yaptığımdan falan olabilir mi acabafutbol squad hep diz bükmeli işler, bu yol menisküse gider, ağrı düzenli başladıysa doktora görün
100 squatta tuvalete gidip sıçabildiğine şükretfutbol oynuyorum. Futbol oynadığım içinde patlayıcı güç açısından squat yapıyorum günde 100 tane falan solağım sol dizim ağrımıyor ama squat yaptıktan sonra sağ dizimde hafif bi ağrı oluyor o neden olur?
benimde aynı sağ dizimin hafif üstünde squat yaparken ağrı oluyor hepfutbol oynuyorum. Futbol oynadığım içinde patlayıcı güç açısından squat yapıyorum günde 100 tane falan solağım sol dizim ağrımıyor ama squat yaptıktan sonra sağ dizimde hafif bi ağrı oluyor o neden olur?
fazla demek iyi demek değilfutbol oynuyorum. Futbol oynadığım içinde patlayıcı güç açısından squat yapıyorum günde 100 tane falan solağım sol dizim ağrımıyor ama squat yaptıktan sonra sağ dizimde hafif bi ağrı oluyor o neden olur?
Hayır vücut ağırlığımlaa yapıyorumKonudan bağımsız meraktan soruyorum, squad yaparken ağırlık ekliyor musun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Konu için; biz net bir şey diyemeyiz, basit bir zorlanma, geçiçi bir ağrı, yanlış postür fln da olabilir. Hastalık/sakatlık başlangıcı veya belirtisi vs ise onu doktorlar anlar, doktor anlamasa da röntgen tomografi her neyse o gösterir :/