3 Adet Abuddurahman Tatlıcı Tadıbu 431₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yiyin kardeşlerim yiyin ! Bu yenecek kremadır :widepeepo:

Aman abi ben almayayım. En son 4 lü alınca tanesi 167 liraya geliyordu 1-1.5 ayda hepsini sadece ben yedim bitirdim :D

Arkadaşlar bu mavi etiketliyle diğer normali arasındaki fark nedir

Evet plak yapar damarda, bol bol kardiyo yap sen
Hocam şaka bir yana bir yakınım 2-3 yıldır kendini baya saldı. Eskiden de çok tüketirlerdi kola sigara türk kahvesi nutella vs. ama koca nutella 2 günde biterdi. Türk kahvesi double hatta triple da olabilir fincanda içerdi. 3-4 ay önce böbrek aort damarına pıhtı attı 1 aya yakın hastanede yattı hala kan sulandırıcı kullanıyor. Genetik yatkınlıkta olabilir ama bu tarz beslenme de kesinlikle etkiliyor.

Hocam şaka bir yana bir yakınım 2-3 yıldır kendini baya saldı. Eskiden de çok tüketirlerdi kola sigara türk kahvesi nutella vs. ama koca nutella 2 günde biterdi. Türk kahvesi double hatta triple da olabilir fincanda içerdi. 3-4 ay önce böbrek aort damarına pıhtı attı 1 aya yakın hastanede yattı hala kan sulandırıcı kullanıyor. Genetik yatkınlıkta olabilir ama bu tarz beslenme de kesinlikle etkiliyor.
Genetik %20 ise kalanı alışkanlıklar ve beslenme ne yazık ki

Bence şimdilik en iyisi, en lezzetlisi..
Açtıktan sonra homojen bir karışım halini alıncaya kadar iyice karıştırın. Özellikle yaz aylarında yağı üzerine çıkıyor. Daha sonra buzdolabında muhafaza edin.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,564
Üyeler
204,465
Son üye
ebovbatalü
Geri