Temizinden 7-8bin kaloriAman abi ben almayayım. En son 4 lü alınca tanesi 167 liraya geliyordu 1-1.5 ayda hepsini sadece ben yedim bitirdim![]()
Aynen öyle hocam kalorisini de geçtim damarlarda yağlanma vs. sıkıntı yaratabilirTemizinden 7-8bin kalori
Evet plak yapar damarda, bol bol kardiyo yap senAynen öyle hocam kalorisini de geçtim damarlarda yağlanma vs. sıkıntı yaratabilir![]()
Hocam şaka bir yana bir yakınım 2-3 yıldır kendini baya saldı. Eskiden de çok tüketirlerdi kola sigara türk kahvesi nutella vs. ama koca nutella 2 günde biterdi. Türk kahvesi double hatta triple da olabilir fincanda içerdi. 3-4 ay önce böbrek aort damarına pıhtı attı 1 aya yakın hastanede yattı hala kan sulandırıcı kullanıyor. Genetik yatkınlıkta olabilir ama bu tarz beslenme de kesinlikle etkiliyor.Evet plak yapar damarda, bol bol kardiyo yap sen
Genetik %20 ise kalanı alışkanlıklar ve beslenme ne yazık kiHocam şaka bir yana bir yakınım 2-3 yıldır kendini baya saldı. Eskiden de çok tüketirlerdi kola sigara türk kahvesi nutella vs. ama koca nutella 2 günde biterdi. Türk kahvesi double hatta triple da olabilir fincanda içerdi. 3-4 ay önce böbrek aort damarına pıhtı attı 1 aya yakın hastanede yattı hala kan sulandırıcı kullanıyor. Genetik yatkınlıkta olabilir ama bu tarz beslenme de kesinlikle etkiliyor.
Sadece etiketi yenilemişler fark yok.Arkadaşlar bu mavi etiketliyle diğer normali arasındaki fark nedir