Üniversitede Nasıl Para Kazanıyorsunuz

Reaksiyon skoru
132
bu sene üniye başladım tatil yeri olduğu için iş imkanı var yarı zamanlı olarak çalışmaya başlayacağım ancak verdikleri para yarı asgari ücret oluyor genelde bi kaç hayalim olduğu için ekstra birşeyler daha yapmak istiyorum siz neler yapıyordunuz

Valla üniversiteye başlayınca çok fena iş fikirleri geldi aklıma ama pek yasal değil gibi. Ders notlarımı sıcağı sıcağına çıkarıyorum yazımda mis gibi önemli yerler işaretli falan bunlari satışa cikaracam kisi basi bir ücret talep edecem bir kişi alıp diğerlerine dagitacaktir tabi sorun değil. Diğer bir iş fikrim temsilcilikte. Hocanın verdiği pdfleri çektirip herkese üstüne kâr koyup satmak. Diğer öğrencilerin derdi sıkıntısı için hocalara mail atma hizmeti vermek belli ücret karşılığında. Ve geldik asıl vurgun yapılacak yere. Genç yeni akademisyen hocalara sınav soruları karşılığında tek seferlik hocanın aklini direkt celecek bir fiyat teklif edip sorulari satın alıp tüm üniversiteye soru başına fahis fiyattan satmak. (Ciddiye almayın lütfen)

Ciddi öneriye geleyim üniversitelerin sks başkanlıkları olur tesislere falan filan hep bunlar bakar. Bunlarda part timedan da daha kısa süreli çalışıp para kazanabilirsiniz. Bizde günde max 3 saat çalışma sınırı var saatlik ücret 120 tl. Çok iyi olmasada bence idare eder.

İşkura başvur

Okul içi part time iş bakabilirsiniz. Devlette iskur var

kurye olursan sağlam para kazanırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,140
Üyeler
204,351
Son üye
DocKelwin