Lian Li Dan Case A3 Gibi Kasalar Var mı?

Lian li dan b4 ve jonsbo z20 gibi kasalara bakıyorum ve fena gözükmüyor gerçekten.
bunlarda sistem yanacak ama biliyon dimi özellikle o 5070ti a allah yardım etsin sff kart hemde skjbfjkndjlfn 75 80 in altını görmez garibim

bunlarda sistem yanacak ama biliyon dimi özellikle o 5070ti a allah yardım etsin sff kart hemde skjbfjkndjlfn 75 80 in altını görmez garibim
O kadar fark olur mu ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Taciz suç mu ya

O kadar fark olur mu ya

Taciz suç mu ya
valla ben şuan asus tuf 5070ti kullanıyorum başta msi ventus almıştım ucuz diye normal atx kasada bile 70 derecenin altını görmüyodu. sff kartlar maalesef sıcak çalışıyo bide micro atx kasada boşta 65-70 oyunda 75-80 i rahat görür

Hocam sfx PSU varmı, bende bir ara bakınmıştım ama PSU fiyatlarını görünce caydım. Küçük kasa işine gireceksen baştan haritanı çiz, nereye ne koyacağın belli olsun

Ben Asus A32 Plus kasa aldım memnunum.

Hocam benim aradığım gibi değil maalesef

Hocam sfx PSU varmı, bende bir ara bakınmıştım ama PSU fiyatlarını görünce caydım. Küçük kasa işine gireceksen baştan haritanı çiz, nereye ne koyacağın belli olsun
Hocam maalesef baştan hata yaptık yok uzun. Xpg core reactor 2 1200w var.

Hocam benim zotac 5070 ti sff in sıcaklıkları gerçekten çok iyiydi. Allah var bir gün çok ısındığını görmedim. Undervolt yaptım. 885 mv ve 2.9 ghz de stabil çalışıyordu kart ve serindi gerçekten.

• Üzgün
Reaksiyonlar: frqn
Hocam jonsbo z20 alacağım muhtemelen. Attığınız kasa biraz büyük kalıyor benim için

TRYX FLOVA F50 mid-tower kocaman bir kasa. Ayrıca o fiyatı hak etmeyen bir kasa. Cross-flow fan sessiz ama hiç hava çekmiyor desem yeridir. Sessizliği aldatıcı, soğutma başarımı çok düşük. Kasaya ekstra fanlar bağlamak mecburi. Öndeki kumaştan hava geçmediği için önüne takacağınız fanlar da işlevsiz kalıyor. Bir hevesle aldım, 2 hafta deneyimledim. Şimdi öylece duruyor.

360 sıvı soğutma desteğiyle ASUS Prime AP201 Tempered Glass bence hesaplı ve soğutma başarımı en iyi kasa. Alta 3 tane 12cm. fan, üste 360 sıvı soğutma ile rakipsiz bir soğutma performansı elde ediyorsunuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn
TRYX FLOVA F50 mid-tower kocaman bir kasa. Ayrıca o fiyatı hak etmeyen bir kasa. Cross-flow fan sessiz ama hiç hava çekmiyor desem yeridir. Sessizliği aldatıcı, soğutma başarımı çok düşük. Kasaya ekstra fanlar bağlamak mecburi. Öndeki kumaştan hava geçmediği için önüne takacağınız fanlar da işlevsiz kalıyor. Bir hevesle aldım, 2 hafta deneyimledim. Şimdi öylece duruyor.

360 sıvı soğutma desteğiyle ASUS Prime AP201 Tempered Glass bence hesaplı ve soğutma başarımı en iyi kasa. Alta 3 tane 12cm. fan, üste 360 sıvı soğutma ile rakipsiz bir soğutma performansı elde ediyorsunuz.
Hocam ch260 lian li dan a3 daha iyi değil mi kompaktlık olarak?

Benim aklımda jonsbo z20 var şu an ama sizin fikrinizi de merak ediyorum.

Asus ap201 vardı bende ama sonrasında sattım.

Jonsbo, altta ve üstte 2 fan destekliyor. 240 mm. radyatör desteği var. Ve emin değilim ama sanırım SFX güç kaynağı destekliyor.
Asus ve Lian Li ise altta ve üstte 3 fan, 360 mm. radyatör ve ATX güç kaynaklarını destekliyor.
Elinizde SFX bir güç kaynağı yoksa Jonsbo kasa birde güç kaynağı masrafı açar.
Bence görünüm olarak en güzeli Lian Li Wood Edt Siyah.

Jonsbo, altta ve üstte 2 fan destekliyor. 240 mm. radyatör desteği var. Ve emin değilim ama sanırım SFX güç kaynağı destekliyor.
Asus ve Lian Li ise altta ve üstte 3 fan, 360 mm. radyatör ve ATX güç kaynaklarını destekliyor.
Elinizde SFX bir güç kaynağı yoksa Jonsbo kasa birde güç kaynağı masrafı açar.
Bence görünüm olarak en güzeli Lian Li Wood Edt Siyah.
Lian li dan a3 case alacaktım siyah ahşap versiyonunu ama gereğinden çok uzun olduğu için istediğim küçüklükte değil gibi. Jonsbo z20 atx güç kaynağını destekliyor diye biliyorum.

Şu kasalar arasında kaldım gerçekten. Asus prime ap201 almayacağım çünkü daha öncesinde kullanmıştım ve memnundum ama görüntüsü hoşuma gitmiyordu. Aklımda şu an lian li dan case a3 ve b4 var. Deepcool ch260 ve 270 de güzel ama Asus prime ap201 den çok bir farkları yok gibi. Jonsbo z20 çok küçük olduğu için tercih ederim geliyor.

Ch160 plus harici bakma bile.Matx destekli en küçük kasa.Taşıma kısmıda var.İçi güzel dizayn edilmiş.

Geri