Ekran Kartı Zamları Hakkında Bilgi Almak İstiyorum ?

Jicroon

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
100000
Selamlar ekran kartı fiyatlarında aşırı bir uçuş var.Bir düşüş bekleniyor mu acaba?

Selamlar ekran kartı fiyatlarında aşırı bir uçuş var.Bir düşüş bekleniyor mu acaba?
Düşüş çok zor hocam benzin fiyatları bile artıyor TR ülkemizde maalesef.
Keşke düşse herkes istediği sistemi alsada mutlu mutlu oynayabilse.

Çok zor.

Fiyatlar düşmez ama 11.11 kampanya gelebilir veya VATAN baba çılgınlık yapabilir

Bütçen neye yetiyorsa al gitsin

hocam benim kesin düşüş demek zor. önce fiyat geçmişi grafiklerine bak. fiyat inmiyorsa yeni nesil çıkış tarihini bekle.

Bence ekran kartı fiyatları düşmeyecek. Hatta bir miktar daha yükseliş dahi olabilir.
Elinde bolca stok olan, geçmişte eski fiyatlardan aldığı ekran kartlarını yine hesaplı olarak satacak bir firma olduğunu da sanmıyorum.
Elinde öyle bir stok bulunan firma zaten bu ekran kartlarını hazır sistemlerinde değerlendirmek isteyecektir.
30K ile açılış yapan 9070 XT, Temmuzda 34K, Ağustosta 37K, Eylül ayının başında 43K ve şu an 49K.
9070 XT özelinde, fiyatı 50k gibi olacak dersek, 11.11 indirimlerinde maksimum %15 indirim görüp 43K gibi bir fiyata düşer.

global bellek krizi var gpu krizi var hürmüzden petrol yarım yarım geçiyor süveyşten de geçenlerin navlun fiyatları acayip yüksek yani işin özü dünya sana NAH gpu alırsın diyor kardeşim :D elinde varsa şükret otur veya 2. el 9070xt al fiyatları fırlamadan çünkü nvdia treni kaçtı amd de kalkıyor :D

5080 almayı düşünüyordum 82 K iken alsaydım keşke

Geri