Iphone 18 Pro Almalıyım

3 taksit 25 bin lira Vivo aldım, 25 GB RAM, telefon da yok yok, akıcı, hızlı çalışıyor.5 katı para verip iPhone alsam ne değişecek.Çok güzel uygun fiyatlı Android Çin telefonları var, lphone un bunlardan bi üstün yanı yok.
25gb ram
Screenshot_25.webp

Cevap gelmez diye konu açtım forumda olay çıktı.
Ben şunu eklemek istiyorum şuan kullandığım mi 11t pro aldığımda yurt dışı olduğunu varsaymazsak iphone 13 le aynı fiyattı. Şuan iPhone 13 hala kullanılabilirken benim telefon bir sürü yerinden arıza veriyor. iPhone un stabilliği bana çekici geliyor. Birde şuan iPhone 13 satmak istesen iyi kötü bir para veriyorlar benim telefona 1000tl vermedi değiş tokuş sistemleri

Ben şunu eklemek istiyorum şuan kullandığım mi 11t pro aldığımda yurt dışı olduğunu varsaymazsak iphone 13 le aynı fiyattı. Şuan iPhone 13 hala kullanılabilirken benim telefon bir sürü yerinden arıza veriyor. iPhone un stabilliği bana çekici geliyor. Birde şuan iPhone 13 satmak istesen iyi kötü bir para veriyorlar benim telefona 1000tl vermedi değiş tokuş sistemleri
Benim yurtdışı ama türkiye kayıtlı arka camı komple kırık 128gb 13 proma 35bin ödedi hepsiburada, 40 bin koydum 17 aldım kendime
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Düz 17 alsan daha mantıklı gibi sanki

sizin o telefonu aldığınız zamanlarda 2021-2022 dir muhtemelen iphone hala en mantıklı en güvenli seçenekti android modeller her yıl üstüne koydu sonra stabilite arttı şuan güncel olarak 80k ya s26 ultra satılırken 140k verilmez diye düşünüyorum o telefona ayrıca ilk defa bir iphone bu kadar sorunlu çıktı galiba yazılım olarak bug dolu ve ekranda çizgi çıkma durumu da vardı galiba

hemen al statü göstergesi TR de tamamen hatta kredi çek duo al sonra eski kırık xioamini kötülersin android ne kötüymüş diye
iphoneculuk bambaşka bi eziklik ya sir we are secular ile yarışır

normal alıp kullananlar tamam da statü görenler sıkıntı be
baban ali koç değilse her sene almazsın ya zaten fiyatına değen bişe hiç değil androidin yazılımı iyi olsa xiaomi samsung sollar bunu

itaat falan ederler derhal almalısın kapitalizmin bir parçası olmazsan bu hayat boşa geçer dedikodunu yaparlar benden demesi.

3 taksit 25 bin lira Vivo aldım, 25 GB RAM, telefon da yok yok, akıcı, hızlı çalışıyor.5 katı para verip iPhone alsam ne değişecek.Çok güzel uygun fiyatlı Android Çin telefonları var, lphone un bunlardan bi üstün yanı yok.
25gb maşallah hangi model hoca

itaat falan ederler derhal almalısın kapitalizmin bir parçası olmazsan bu hayat boşa geçer dedikodunu yaparlar benden demesi.

25gb maşallah hangi model hoca
12+12 arkadaş ona 25 diyor muhtemelen

iPhone 18 Pro alma demiyorum ama kusura bakmazsan çok iğrenç bir hikaye. Beyaz yakalılar kendini zengin sanan, Lümpen insanlardan oluşuyor.
Cidden iyi bir telefona ihtiyacın var orası ayrı ama sırf saçma sapan insanlar garipsiyor diye alma. Onlara inat gidip S26 Ultra falan al. En azından artık Airdrop da yapılabiliyor iPhone cihazlar ile.
beyaz yakalılar ne ara kapitalizm kölesi oldu bu şekilde acaba hayret ediyorum

12+12 arkadaş ona 25 diyor muhtemelen
romdan mı bahsediyorsun hocam

beyaz yakalılar ne ara kapitalizm kölesi oldu bu şekilde acaba hayret ediyorum

romdan mı bahsediyorsun hocam
aynen romdan kendine alıyor gibi bir şey normal ram kadar çalışmıyor tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular