garibanadam
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Tahminim 1 ay.
Bence eğer değiştirilme onaylanirsa tam 1 ay sonra yeni soyadınız e devlette gözükür tahminim.en fazla 1 ay olur dedin gibi 2 hafta zaten kararın kesinleşmesi süresi var 20 25 gün belki
onaylandı zaten kardeş sistemde görünmüyor pazartesi nüfus müdürlüne bi gidim cimerden'de yazdım nüfus müdürlügüne ama onlar görüp yazana kadar 3 ay geçerBence eğer değiştirilme onaylanirsa tam 1 ay sonra yeni soyadınız e devlette gözükür tahminim.
Mesela sgk primleride e devlette 1 ay sonra fln görünüyor
Bunu cidden ad soyad yapmak serbestmi acaba?tutski yançek
hayır kanki kızımın adını japonya başbakanı yapmicamBunu cidden ad soyad yapmak serbestmi acaba?
banka hesapların varsa eski soyadın kalıyor onu bildir bankaya24 eylül'de mahkemem vardı soyadı degiştirme mahkeme dosyanın kabulü ile karar çıkardı kimlik yenileme ve e devlette ne zaman güncellenir ?
hangi birine bildirim en az 8 10 tane bankada hesabım varbanka hesapların varsa eski soyadın kalıyor onu bildir bankaya
kimligi yenileseydim gerisi kolaybenim ismimi değiştirmiştim e okulda eski adım görünüyordu ve bu 2 ay falan böyleydi cimere yazı yazdım e okuldan güncellemişleri bu şekil düzelmişti cimere yaz istersen
devlet bankaların otomatik olabilir özellerinki otomatik olmaz amahangi birine bildirim en az 8 10 tane bankada hesabım var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kimligi yenileseydim gerisi kolay
valla bilmiyom e devlette yeni soyadım görünseydi nufüsa gidip kimli yenileyecem randevu alacakmıyım degiştirme parası ödeyecekmiyim onuda bilmiyomdevlet bankaların otomatik olabilir özellerinki otomatik olmaz ama
Allahtan pasaportum ehliyetim yok yoksa bide onlarla ugraşcaktımdevlet bankaların otomatik olabilir özellerinki otomatik olmaz ama
devlet bankaların otomatik olabilir özellerinki otomatik olmaz ama