AMD yaşanan bir sorun, sürücü Remastered çıkışına yetişmemiş. Yakın zamanda yeni bir sürücü geldiyse yükleyin, gelmediyse sürücü gelmesini bekleyin.Bende heryer siyah çim nedense
Sorun FG kaynaklı gibi duruyor. Eski bir oyun olduğundan, upscale neyse de FG eklemek sorun çıkarabiliyor. Firmanın düzeltmesi gerekiyor, şimdilik FG kullanmayın.Witcher 3 Remastered DLSS & Frame gen açtığımda veya sadece dlss açtığımda ghosting oluşuyor çözümü var mıdır
EVET sürücün eski güncelle diyor başta ama son sürümdeyim zaten . beta sürüm var yüklemiyorum.AMD yaşanan bir sorun, sürücü Remastered çıkışına yetişmemiş. Yakın zamanda yeni bir sürücü geldiyse yükleyin, gelmediyse sürücü gelmesini bekleyin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sorun FG kaynaklı gibi duruyor. Eski bir oyun olduğundan, upscale neyse de FG eklemek sorun çıkarabiliyor. Firmanın düzeltmesi gerekiyor, şimdilik FG kullanmayın.
Oynamak istiyorsanız betayı da deneyebilirsiniz. Beta sürücüler çok da sorunlu olmuyorlar. Çoğu zaman BIOS'un bile beta sürücülerini kullandım, şu ana kadar bir sorun yaşamadım.EVET sürücün eski güncelle diyor başta ama son sürümdeyim zaten . beta sürüm var yüklemiyorum.
amd software üzerinden değil de web sitesinde daha güncel bi sürüm var onu yükleyince düzeliyorEVET sürücün eski güncelle diyor başta ama son sürümdeyim zaten . beta sürüm var yüklemiyorum.
Bu arada eski sürümü oynamak isterseniz seçenek sunuyor. Galiba klasik olan ilk sürüm, next gen ise iyileştirilmiş olan yani Remastered öncesi sürüm.Bu oyun bozuk. Yeni guncelleme gelmiş oyuna oynanmiyor oyuna girmiyor. Uzun süre sonra oynayayim diye karar aldim pek sevmezdim basima gelenler iyice soğuttu.
her zaman WHQL sürümü yüklerim bu yüzden bekleyeceğimamd software üzerinden değil de web sitesinde daha güncel bi sürüm var onu yükleyince düzeliyor
ben o kadar sabredemedimher zaman WHQL sürümü yüklerim bu yüzden bekleyeceğim
Zaten amacim yeni surumde sans vermektiBu arada eski sürümü oynamak isterseniz seçenek sunuyor. Galiba klasik olan ilk sürüm, next gen ise iyileştirilmiş olan yani Remastered öncesi sürüm.
Alıntıyı görüntüle