Hs80'den Sonra Hangi Kulaklığı Almalıyım ?

dejort01

80+
Reaksiyon skoru
56
Yaklaşık 2 senedir hs80 wireless kullanıyorum ve çok memnunum ama sanırım bataryasi ömrünü doldurdu ilk zamanlara göre çok çabuk bitiyor bundan dolayı yeni bir kulaklık almak istiyorum hs80 performansı veya daha iyisini verebilicek hangi kulaklık önerirsiniz ?
Kulaklık pedleri kumaş olursa çok iyi olur ama kaliteli bir deri ped olursa da kabulüm.
Genelde cs2 bf6 filan oynuyorum.
Aklıma mchose v9 filan geldi ( klavye ve mouse um aynı marka olduğu için aynı uyhulamadan kontrol ederim dedim) ama alma konusunda emin değilim.

Yaklaşık 2 senedir hs80 wireless kullanıyorum ve çok memnunum ama sanırım bataryasi ömrünü doldurdu ilk zamanlara göre çok çabuk bitiyor bundan dolayı yeni bir kulaklık almak istiyorum hs80 performansı veya daha iyisini verebilicek hangi kulaklık önerirsiniz ?
Kulaklık pedleri kumaş olursa çok iyi olur ama kaliteli bir deri ped olursa da kabulüm.
Aklıma mchose v9 filan geldi ( klavye ve mouse um aynı marka olduğu için aynı uyhulamadan kontrol ederim dedim) ama alma konusunda emin değilim.
v9 turbo plus öneririm

Son düzenleme:
mchose x9 pro kullanıyorum . v9 turbo düşündürüyor beni de geçmeye değer mi diye

mchose x9 pro kullanıyorum . v9 turbo düşündürüyor beni de geçmeye değer mi diye
valla mchose2un a7 ultra faresi ve mix87 klavyesini kullanıyorum 4-5 ay oluyor ve fazlasıyla memnunum ama işte kulaklığın bi incelemesinde mikrofondan konuşurken kendi sesini duyabiliyormuşsun dendi ve yanlış hatırlamıyorsam reddit te bu kullanıcı mikrofondan doalyı çok cızırtı geldiğin söylemiş tabi teknoloji şans işi sana olan bana olmaz belki ama yinede insan ikilemde kalıyor açıkçası

hs80 sonrası hiçbir kulaklık tatmin etmez diye düşnüyorum.Kablolu halini alıp 2yıla yakın kullanmıştım sonrasında wireless bir kulaklığa geçtim.O kulaklığın ses performansı ve mikrofonu cidden çok üst.

Hs80n den sonra sadece tek seceçenek Corsair Virtuso Max var ben itopyada 10k iken aldım aşırı iyi bi kulaklık 20k altı en iyi kulaklık yani

Hs80n den sonra sadece tek seceçenek Corsair Virtuso Max var ben itopyada 10k iken aldım aşırı iyi bi kulaklık 20k altı en iyi kulaklık yani
Bi ara aklımda o vardı ama fiyat olarak okadar vermek istemiyorum hocam

Bi ara aklımda o vardı ama fiyat olarak okadar vermek istemiyorum hocam
sana kalmış şuan ben kullanıoym yazıyı yazarkende kullanıom kulaklık rahat baya dışarıda gelen seslerin çoğnu yok ediyo hiç bişey açmadan

Geri