Yardım Elimdeki Kutusu Açılmamış Arc B580 Ni Satıp 2080ti Almalı Mıyım?

Adilbey

80+
Reaksiyon skoru
121
Aklımda şöyle bir şey var elimdeki arc b580 ni satıp veya alacağım 2080 ti ile takas+üstüne para ile alıp 2080 ti almak istiyorum PSU değişmek zorunda çünkü kalitesiz bir PSU kullanıyorum sizce arc b580nimi satıp 2080 ti+PSU alınır mı?

Bakımda iç parça değişimi olmuyor. Sadece termal pad ve macun yenilemiştir. İçerideki parçanın yorgunluğu aynı kalıyor.
Bende ondan arc b580 aldım zaten de yüzde 20-25 daha fazla performans veriyor diyolar

Aklımda şöyle bir şey var elimdeki arc b580 ni satıp veya alacağım 2080 ti ile takas+üstüne para ile alıp 2080 ti almak istiyorum PSU değişmek zorunda çünkü kalitesiz bir PSU kullanıyorum sizce arc b580nimi satıp 2080 ti+PSU alınır mı?
mantıksız 4xxx serisi altı kartlara bakma

mantıksız 4xxx serisi altı kartlara bakma
Aynı fiyata Max 1k fazla vererek yüzde 25 daha fazla performans veren Kart almak neden mantıksız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aslında doğru diyorsunuz ya büyük kumar garantisi olan driver supportu olan ürünle kalmak daha mantıklı

• Beğen
Reaksiyonlar: MXTB
Aynı fiyata Max 1k fazla vererek yüzde 25 daha fazla performans veren Kart almak neden mantıksız

Aslında doğru diyorsunuz ya büyük kumar garantisi olan driver supportu olan ürünle kalmak daha mantıklı
Dostum her şey performans değil. O kart seni uğraştırırsa ve birkere miden bulanırsa diyersinki yere girsin %25 performansı. Yani teknoloji her geçen gün gelişiyor gidipte eski kart almak bilemiyorum karar senin fakat önermiyorum.

Tabi ki reis kendi adına kutulu faturalı garantili ürünü verip. neüdüğü belirsiz kart almak mantıklı olmaz bence

3000 serisi için yapılabilir ama 2000 serisi için yapılmaz, çok eski seri ne zaman elinde patlar belli olmaz.

3000lerde mining olduğu kesin kartlar ondan korkuyorum
Minning'den korkma. Yapandan kork. Zamanında çok minning center'la çalıştım. Bir çoğu inanılmaz hassas, buz gibi odalarda, gayet kontrollü bu işi yapan insanlardı. Bu kartların hiçbir zararı yoktur.

Ha bir de insan var, minning yapıcam diye anam babam usulü 2 vantiratör tutup, sera etkili odada havalandırmasız kartları 95-100 derecelerde çalıştıran. O kartların soğuk lehime düşüp; arıza yaratma riski gerçekten var.

Geri