nofac
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Arkadaşlar merhaba, Elektronik Haberleşme Teknolojisi bölümünden ayrılıp (daha doğrusu ayrılmak değil yatay geçiş ile yine yazılım ile olan bir bölüme yerleşicem), ikinci üniversite olarak bilgisayar programcılığı yazmak istiyorum. Yazılım merakım var ve aynı zamanda seneye yatay geçişle bir bölüm daha yazabileceğim fakat çok kararsız kaldım, ikisini de açık öğretimden okuyacağım. Ama sadece üniversiteden okunabilecekler ile internetten öğrenip sertifika alınabilecekler hangileri bilemedim. Bölümleri yazsam bildiğiniz kadarıyla bir uyuşma ve dediğim gibi internetten öğrenip sertifika alınabilecekler söylerseniz sevinirim.
Bilgisayar Programcılığı
Yapay Zeka Destekli Kodlama
Oyun Programlama
Web Tasarımı ve Kodlama
E-ticaret ve Pazarlama
İnternet ve Ağ Teknolojileri
Bonus
Reklamcılık
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Medya ve İletişim
Marka İletişimi
Grafik ve Tasarım da hoşuma gidiyor.
Yazılım ve kodlama benim için daha ön planda.Ayırca ticaret, yazılım ve özellikle borsaya çok ilgim var.Çok kararsızım hepsini begeniyorum ama birini seçmek zorundayım. Geleceğim açısından biraz endişe oluşturdu.
Bilgisayar Programcılığı
Yapay Zeka Destekli Kodlama
Oyun Programlama
Web Tasarımı ve Kodlama
E-ticaret ve Pazarlama
İnternet ve Ağ Teknolojileri
Bonus
Reklamcılık
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Medya ve İletişim
Marka İletişimi
Grafik ve Tasarım da hoşuma gidiyor.
Yazılım ve kodlama benim için daha ön planda.Ayırca ticaret, yazılım ve özellikle borsaya çok ilgim var.Çok kararsızım hepsini begeniyorum ama birini seçmek zorundayım. Geleceğim açısından biraz endişe oluşturdu.
Son düzenleme: