hocam bütçeyi zorlamaya değermi sizce
hocam bütçeyi zorlamaya değermi sizce
birde bunu buldum tasarımı hoşuma gitti nasıldır
![]()
Darmoshark Top75 HE Wired Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu nasıldır
![]()
Darmoshark SK88 Mekanik Klavye
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
bunu alan adam switch değişecekse almasın zatenRaesha tabanlı PCBlerde çoğunlukla sadece Raesha switchler uyumlu. SK88'i ise daha ucuza Hawk satıyor H420 ismiyle ama X75 hepsinden çok çok daha iyi hem alüminyum kasası var hemde 10.000 MAh bataryası.
wraith pahalı satıyor bakmahocam bütçeyi zorlamaya değermi sizce
birde bunu buldum tasarımı hoşuma gitti nasıldır
![]()
Darmoshark Top75 HE Wired Klavye (Manyetik Switch / HE)
bu nasıldır
![]()
Darmoshark SK88 Mekanik Klavye
meyergaming.com
iyi klavyemidirbunu alan adam switch değişecekse almasın zaten
wraith pahalı satıyor bakma
![]()
Darmoshark TOP75 HE Manyetik Switch Oyuncu Klavyesi [Rapid Trigger]
Darmoshark TOP75 HE Manyetik Switch Oyuncu Klavyesi [Rapid Trigger] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
meyergaming.com
wraith w75mi bumu sizceBu bütçede bence özellik olarak en iyi ürün. Keycapsleri şeffaf belki sevmeyebilirsiniz, alma planınız varsa da Carbon keycapsler iyi duruyor.
![]()
Attack Shark X87 Ultra 8K Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi
Attack Shark X87 Ultra 8K Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Özellik olarak bence bu bütçede en ideal ürün. KEYMO kodu ile küçük bir indirim de kullanabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Attack Shark'ı millet çok linçliyor sebebini bilmiyorum. Ondan dolayı wraith bana daha yakın geldi. Bence Gameraider K1'e de bakabilirsinwraith w75mi bumu sizce
Bende bu bütçede max 5kya sadece türkçe q olsun kriterim var bi türlü bulamadımmerhaba kablosuz mekanik bi klavye arıyorum yüzde yetmişbeş veya tkl olabilir
tavsiyelerinizi bekliyorum
Uzun zaman aradım türkçe q tam boy bulamadım. Genelde %75 %60 kullanıldığı için tam boy mekaniklerin sayısı az kalıyor. Görüntüsü sade olanlarda rgb yok, tuş takımları düzgün olan rgbli versiyonların da görüntüsü çok cicili karışık tasarlanmış.Bende bu bütçede max 5kya sadece türkçe q olsun kriterim var bi türlü bulamadım
asus tuf k3 var red swirtch kablolu birde yüzde 75 klasse var 8k hz vs vs oda 4.5k klasse marka bana nedense cazip geldi ama 4.5k ya daha iyisi alınacaksa öneri bekliyorumUzun zaman aradım türkçe q tam boy bulamadım. Genelde %75 %60 kullanıldığı için tam boy mekaniklerin sayısı az kalıyor. Görüntüsü sade olanlarda rgb yok, tuş takımları düzgün olan rgbli versiyonların da görüntüsü çok cicili karışık tasarlanmış.
Birden fazla kez konu açtım tüm aradıklarımı karşılayan klavye bulamadım, en son asus rog strix scope 2 ye yöneldim (tavsiye ettiler)
Konu sahibi için akko jin01 önerebilirim
asus tuf k3 var red swirtch kablolu birde yüzde 75 klasse var 8k hz vs vs oda 4.5k klasse marka bana nedense cazip geldi ama 4.5k ya daha iyisi alınacaksa öneri bekliyorum