Steam Surf Pass Güvenilir mi ???

Yusufi-58

80+
Reaksiyon skoru
6
Steam Surf Pass sitesi güvenilir mi?

Merhaba, Steam Surf Pass diye bir site gördüm. Steam oyunları/hesapları konusunda bir hizmet sunuyor gibi görünüyor ve kullanmayı düşünüyorum ama güvenilirliğinden emin olamadım.

Bu siteyi daha önce kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı?

Özellikle şunları merak ediyorum:

• Site gerçekten güvenilir mi?
  • Çalışma mantığı tam olarak nasıl? Oyunları/hizmeti nasıl sağlıyorlar?
  • Steam hesabıma giriş yapmam gerekiyor mu?
  • Hesap güvenliği açısından herhangi bir risk var mı?
  • Ödeme yaptıktan sonra hizmet gerçekten sorunsuz çalışıyor mu?
  • Daha önce kullananların deneyimleri nasıl?
  • Steam'in kurallarına aykırı bir durum söz konusu olabilir mi?
Kısacası, kullanmadan önce güvenilirliği ve nasıl çalıştığı hakkında bilgi almak istiyorum. Bilgisi veya deneyimi olan varsa paylaşabilir mi?

Steam Surf Pass sitesi güvenilir mi?

Merhaba, Steam Surf Pass diye bir site gördüm. Steam oyunları/hesapları konusunda bir hizmet sunuyor gibi görünüyor ve kullanmayı düşünüyorum ama güvenilirliğinden emin olamadım.

Bu siteyi daha önce kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı?

Özellikle şunları merak ediyorum:

• Site gerçekten güvenilir mi?
  • Çalışma mantığı tam olarak nasıl? Oyunları/hizmeti nasıl sağlıyorlar?
  • Steam hesabıma giriş yapmam gerekiyor mu?
  • Hesap güvenliği açısından herhangi bir risk var mı?
  • Ödeme yaptıktan sonra hizmet gerçekten sorunsuz çalışıyor mu?
  • Daha önce kullananların deneyimleri nasıl?
  • Steam'in kurallarına aykırı bir durum söz konusu olabilir mi?
Kısacası, kullanmadan önce güvenilirliği ve nasıl çalıştığı hakkında bilgi almak istiyorum. Bilgisi veya deneyimi olan varsa paylaşabilir mi?
sanırım ofline oluyor sadece ama kütüphanelerınde nasıl 70k oyun var o zaman ? benımde cok bılgım yok ama duymustum

Yüksek ihtimal steam hesabı ile offline oynuyorsun. Korsan oyna daha iyi yapımcıya para kazandırmıyorsun zaten ve boşuna para gitmesin.

Yüksek ihtimal steam hesabı ile offline oynuyorsun. Korsan oyna daha iyi yapımcıya para kazandırmıyorsun zaten ve boşuna para gitmesin.
Hocam ben baktım da kütüphaneye direkt geliyor başka bir hesap vermiyorlar ve forza 6 vesaire baya oyun var direkt hesabına geliyor online oyunlar da var bunlar online oyunlar nasıl burada oluyor

Hocam ben baktım da kütüphaneye direkt geliyor başka bir hesap vermiyorlar ve forza 6 vesaire baya oyun var direkt hesabına geliyor online oyunlar da var bunlar online oyunlar nasıl burada oluyor
Kütüphanene nasıl gelecek ya aile paylaşımı falan mı bu

Hayır kendi launcher i var orada kütüphaneye ekle diye bir tuş var uygulamada ona basınca kütüphaneye ekliyor içinde online oyunlar da var 70k oyun var diyorlar

Hayır değil. Şu muhabbet dönüyor demek ki. Steamın çalışma mantığı bir dosya ile key veriyor ve o dosyayı kullanarak oyunu steam serverlerinden indirebiliyorsun ama dosya eski ise eski oyunu verir.
O dosyaları toplayarak istediğin oyunu indirebiliyorsun ama orijinal oyun olarak geliyor crack yapman lazım onu da basit bir şekilde yapıyorsun.

Hayır değil. Şu muhabbet dönüyor demek ki. Steamın çalışma mantığı bir dosya ile key veriyor ve o dosyayı kullanarak oyunu steam serverlerinden indirebiliyorsun ama dosya eski ise eski oyunu verir.
O dosyaları toplayarak istediğin oyunu indirebiliyorsun ama orijinal oyun olarak geliyor crack yapman lazım onu da basit bir şekilde yapıyorsun.
hocam tam anlayamadım çalışma mantığını biraz daha açabilir misiniz acaba ???

aslında steam tolls a da benzıyor

özel launcherı var oyunu hesapta gibi gösteriyor
konu da reklam gibi geldi bana elemanın hesabı yeni ve ilk mesaj
hocam peki onlıne oyunlara gırılıyor mu ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,528
Üyeler
204,457
Son üye
Orhan YALDIZ
Geri