🔥İndirim Amazon Prime Alışveriş Festivali

Alıntıyı görüntüle
Konuya yorum yazarsanız konu üstte kalır.

İndirimler bu gece 00:00'da başlıyor.
Her konuyu ayrı ayrı takip edip, bazılarını kaçırabileceğimizi düşünüyorum. (Eğer güzel indirimler olursa...)

Prime Alışveriş Festivali adı altında "gerçekten" indirimde olacak ürünleri bence bu konu altında paylaşalım.
Kampanya Tarihi : 5-12 Ekim
#reklam değildir #işbirliği değildir.
Fiyatlara baktım şimdi de normal fiyatlarına satıyorlar :D herhangi bir indirim göremedim R7 7800x3d 15700 e satılıyor indirimli diye :D Kıyafet ve ayakkabıda belki indirim vardır bakıcam şimdi ama komik yani.

Ben bu konuyu nasıl kaçırdım ya. Şimdi 35 sayfa nasıl okuycam. 🥺

Şu monitör nasıl ? Fhd 480hz . 4k 240hz işlevi varmış. Tek sıkıntı 31inch . 2 monitör kullanıyorum. Fps oyunları için 360 hz . Ve normal oyunlar için 2k . 4k ya geçmek gibi bi plan da var aklımda . Bunu alıp 2 monitörü satsam. Mallık mı yapmış olurum .

Ben okudum hiçbirşey olmadı geçmiş o kervan
Hadi ya her şeyi kaçırdık mı? Uzun zamandır ilk kez ıvır zıvır alasım vardı. Üzüldüm ama sağlık olsun. Alanlar hayrını görsün madem.

Ben bu konuyu nasıl kaçırdım ya. Şimdi 35 sayfa nasıl okuycam. 🥺
Kaçan bir şey yok gece sadece infuluencer kuponları patlamış stoklana biliyormuş 4-5 indirim üst üste.iptal gelecek mi onu bekliyor bazı arkadaşlar.300 e stanley alanda olmuş 700 e de kim kaç kupon bulduysa hepsi işlemiş

Kaçan bir şey yok gece sadece infuluencer kuponları patlamış stoklanama biliyormuş 4-5 indirim üst üste.iptal gelecek mi onu bekliyor bazı arkadaşlar.300 e stanley alanda olmuş 700 e de kim kaç kupon bulduysa hepsi işlemiş
Kaç kod yazarsan yaz birleşiyordu

elektronikte çalışan kupon yok mu hiç ?

Kıymetli arkadaşlarım prime indirim dönemlerinde kargolarda gecikme çok sık yaşanıyor o yüzden sabırla beklemek lazım sürekli kargo durumunu kontrol etmeyin :D normalde 2 günde gelecek ürün 5-6 günü bulabilir

Kaçan bir şey yok gece sadece infuluencer kuponları patlamış stoklana biliyormuş 4-5 indirim üst üste.iptal gelecek mi onu bekliyor bazı arkadaşlar.300 e stanley alanda olmuş 700 e de kim kaç kupon bulduysa hepsi işlemiş
Combo işi varmış anladım hocam teşekkürler. Kaçırınca insan herhalde çok şey kaçırıyor gibi geliyor. 😅

Kıymetli arkadaşlarım prime indirim dönemlerinde kargolarda gecikme çok sık yaşanıyor o yüzden sabırla beklemek lazım sürekli kargo durumunu kontrol etmeyin :D normalde 2 günde gelecek ürün 5-6 günü bulabilir
Olmaz öyle bende bugün teslimat yazıyor bugün gelmek zorunda yoksa Amazon gg halihazırda çok fazla haz etmiyorum yaşadığım thh sürecinden dolayı işi yokuşa sürüyor artık x bir sorun olunca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,383
Üyeler
204,428
Son üye
emirtunagünaydın
Geri