🔥İndirim R7 9800x3d | RX 9070 XT | 32gb Ram | 1tb SSD 123.799 TL 🔥 9 Taksit 🔥

mrtkgnoztrk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
431
Arkadaşlar biliyorum fiyat 1 ay 2 ay 3 ay öncesine göre pahalı ama biz şu anı yaşıyoruz. Şu an için bu sistemin fiyatı hem ucuz hem de peşin fiyatına 9 taksit imkanı sunmakta. 16 stok > 10 stok var görünüyor.

Benzerleri ile arasında ciddi fiyat farkı bulunmakta. Maalesef ram cl46 ama fiyat ve taksit avantajı açısından değerlendirmek isteyen alabilir. En yakın cl36 ramli sistem neredeyse 20 bin TL üstünde gözükmekte.

Tebilon sistemlerin hem stoğu yok hem de stok olsa da taksit imkanı bulunmamakta. O yüzden gizledim o mağazayı. İncehesap 3 bin TL daha ucuz ama kasa psu ve soğutucu kötü. Ayrıca taksit imkanı 6 ay ve sadece paraf axess.

Son düzenleme:
Ben de almayı düşünüyorum ama 124 bin TL benim için (sisteme göre değil benim için) fazla o yüzden kararsızım. Yoksa ben almıştım çoktan.

Ben de almayı düşünüyorum ama 124 bin TL benim için (sisteme göre değil benim için) fazla o yüzden kararsızım. Yoksa ben almıştım çoktan.
Linçlemeyeceğiz kanka sakin ol 😄 123 k verip bronze psu cl46 ram almak üzücü yazık ülkeme ama gittikçe kötüye gidiyor durumlar

Linçkemeyeceğiz kanka sakin ol 😄
Öyle bir korkum var gibi mi görünüyor geceden beri açtığım konulara göre
123 k verip bronze psu cl46 ram almak üzücü yazık ülkeme ama gittikçe kötüye gidiyor durumlar
Fiyatlar daha da artacak bu gidişle bu fiyattan alsaydık keşke diyen olacak illa. Maalesef üzücü ama yapacak bir şey yok

Hocam amazonda olan ilan fiyatları 148 ve 149k ama ben mi yanlış baktım acaba

1791203831899.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Linke tıklamadınız mı kendiniz mi arattınız?

Arkadaşlar biliyorum fiyat 1 ay 2 ay 3 ay öncesine göre pahalı ama biz şu anı yaşıyoruz. Şu an için bu sistemin fiyatı hem ucuz hem de peşin fiyatına 9 taksit imkanı sunmakta. 16 stok var görünüyor.

Benzerleri ile arasında ciddi fiyat farkı bulunmakta. Maalesef ram cl46 ama fiyat ve taksit avantajı açısından değerlendirmek isteyen alabilir. En yakın cl36 ramli sistem neredeyse 20 bin TL üstünde gözükmekte.

Tebilon sistemlerin hem stoğu yok hem de stok olsa da taksit imkanı bulunmamakta. O yüzden gizledim o mağazayı. İncehesap 3 bin TL daha ucuz ama kasa psu ve soğutucu kötü. Ayrıca taksit imkanı 6 ay ve sadece paraf axess.
9070xt olan bir sisteme max 90k verilir.

Arkadaşlar biliyorum fiyat 1 ay 2 ay 3 ay öncesine göre pahalı ama biz şu anı yaşıyoruz. Şu an için bu sistemin fiyatı hem ucuz hem de peşin fiyatına 9 taksit imkanı sunmakta. 16 stok var görünüyor.

CL46 RAM ne ya? Cusu koymak bile mi zor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Milletin içine DLSS kaçtı bu aralar.
Sadece RTX 5070 Ti 77 bin TL.

9070xt nin güncel fiyatları 50k bandında geziyor. En iyi uyumlu olacak 9850 veya 9800 işlemci desek onların fiyatları 22 ila 25k. Sadece ekran kartı ve işlemcinin 75k tuttuğu yerde 90k bütün kasayı nasıl dizeceğiz, ram görevini kendimiz mi göreceğiz?

Bedava, 7 tane aldım, haftanın her günü birini kullanırım.
Geyik bi yana sen de alma, bir indirim falan yok. Tek tek toplasan yine taksitle alırsın.
İşlemci 21k de, ekran kartı 49k, ram 29k, ssd 8k 107k yapıyor. 17k ya bu psu/kasa ve soğutucuyu almış oluyosun.

CL46 RAM ne ya? Cusu koymak bile mi zor?
Maalesef Game Garaj seviye cl46 ramleri fiyatı güzel göstermek için.
Mevcut piyasaya göre bundan sonra en ucuzu 140 bin TL.
9070xt nin güncel fiyatları 50k bandında geziyor. En iyi uyumlu olacak 9850 veya 9800 işlemci desek onların fiyatları 22 ila 25k. Sadece ekran kartı ve işlemcinin 75k tuttuğu yerde 90k bütün kasayı nasıl dizeceğiz, ram görevini kendimiz mi göreceğiz?
Haklı.
Prime'a özel olabilir mi fiyat hala bende bu fiyat gözükmüyor.
Olabilir.
Bedava 7 tane aldım, haftanın her günü birini kullanırım.
Geyik bi yana sen de alma, bir indirim falan yok. Tek tek toplasan yine taksitle alırsın.
İşlemci 21k de, ekran kartı 49k, ram 29k, ssd 8k 107k yapıyor. 17k ya bu psu/kasa ve soğutucuyu almış oluyosun.
+ anakart.

Vatan bilgisayarda CL32 li sistem 115 k ya geliyor tek eksisi en fazla 6 taksit oluyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-10-05 154255.webp
    Ekran görüntüsü 2026-10-05 154255.webp
    29 KB · Hit: 182
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,989
Üyeler
204,580
Son üye