Çözüldü✓ Nb F80 Montajını Yapamıyorum

Reaksiyon skoru
1,117
image.webp
Merhabalar f80 aldım ama montajında sorun yaşıyorum kutu içinden çıkan küçük vidalar hiçbir türlü olmuyor 4 vidanın ortasındaki çıkıntı yüzünden uzun vidaları takınca da çok boşluk oluyor uzun vidanın içine 1 büyük plastik 1 de küçük plastik taksam boşluk baya azalıyor o şekilde taksam olur mu acaba?
image.webp

M4 vida tam gelmesi lazım ona ? Büyük mü geliyor küçük mü geliyor eğer küçük geliyorsa m4 yerine nalburdan m5 vida alabilirsiniz. Yada internette m5,m6,m4 vida seti var hazır ondan alın...

hocam bende de 2 senedir kenarda duruyordu 5-10 gün önce taktım o plastikleri kullanmadım olduğu gibi taktım arkasına

tek uzun plastik olmuyor mu
vida gevşek kalır sorun olmaz derseniz küçük vidaya tek plastikle yapabilirim öbür türlü vidayı iyice sıkmama rağmen boşluk kalıyor valla dogru diyonuz bence de böyle olmaz o ortadaki şey gram engel olmuyormuş bu arada benim hatam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O plastik pulları takmana gerek yok bu arada

Takmazsan max monitörünün arkası çizilir
sabit durmuyor hocam hiç daha doğrusu şuan pcden yazıyorum taktım oldu ama boşluklu yani monitörü yukarı kaldırıp indirieceğim zaman çok belli tam anlatamadım ama olsun boşluk var yani vida ile plastikler arasında

M4 vida tam gelmesi lazım ona ? Büyük mü geliyor küçük mü geliyor eğer küçük geliyorsa m4 yerine nalburdan m5 vida alabilirsiniz. Yada internette m5,m6,m4 vida seti var hazır ondan alın...
hocam bende de 2 senedir kenarda duruyordu 5-10 gün önce taktım o plastikleri kullanmadım olduğu gibi taktım arkasına
boşluk kalıyor ve yukarı aşşa yapacağım zaman elimde kalacakmış gibi oluyor hocam olmaz bence öyle sizinki nasıldır bilmiyorum

m4 vida taktım kılçıksız oturdu hocam çok teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,556
Üyeler
204,742
Son üye
revak
Geri