- Konu Sahibi Konu Sahibi
Premium Lite var, bana yeterli. İhtiyacı olan 40TL fazla verip premium olanı da alabilir.hocam bu planda yt premium var mı? öğrenci olan 219 da yt premiumda var.
Premium Lite var, bana yeterli. İhtiyacı olan 40TL fazla verip premium olanı da alabilir.hocam bu planda yt premium var mı? öğrenci olan 219 da yt premiumda var.
Ana mesajdaki linkten “öğrenci planını ücretsiz kullanın” butonuna basınca 2 seçenek gelmesi lazım.Bende 179TL lik teklif gözükmüyor bir şey mi kaçırıyorum?
Ana mesajdaki linkten “öğrenci planını ücretsiz kullanın” butonuna basınca 2 seçenek gelmesi lazım.
Bu bir ara bende de olmuştu, bir süre sonra düzelir büyük ihtimalle. 220TL olan da güzel ama YouTube premium gerekmiyorsa 180TL olanı bekle gelir.Alıntıyı görüntüle
Bende bunlar çıkıyor sadece
Youtube Premium aile aboneliğim var ve bana da aynen bu şekilde iki paket gözüküyor. Youtube premium ihtiyacım olmadığı için daha düşük fiyatlısını alacaktım ancak mecbur 219,99'luk paketi aldım bugün.Alıntıyı görüntüle
Bende bunlar çıkıyor sadece
bende sadece 0 TL olan görünüyor 220 olan olsa da razıyım fakat görünmüyor maalesef. sizde bir gelişme var mı acabaYoutube Premium aile aboneliğim var ve bana da aynen bu şekilde iki paket gözüküyor. Youtube premium ihtiyacım olmadığı için daha düşük fiyatlısını alacaktım ancak mecbur 219,99'luk paketi aldım bugün.
Amerikada 0dolardı 1 senelik üniversite öğrencileri içinŞu firmalara kızıyoruz ediyoruz Amerika menşeili diye ama bunların yaptı kıyağı kendi ülkemden göremiyorum. Amerika'da yaşayan üniv öğrencisi olan bir tanıdığımda, bize olan 179TL'lik teklif onda 9,99$ olarak çıkıyor. Bölgesel fiyatlandırma politikasını köküne kadar uyguluyor google eyv.
ABD de öğrenciler için bedava pro üyelik. Ama diğer birçok ülkeye göre yerel fiyatlandırma daha iyi bizde evet.Şu firmalara kızıyoruz ediyoruz Amerika menşeili diye ama bunların yaptı kıyağı kendi ülkemden göremiyorum. Amerika'da yaşayan üniv öğrencisi olan bir tanıdığımda, bize olan 179TL'lik teklif onda 9,99$ olarak çıkıyor. Bölgesel fiyatlandırma politikasını köküne kadar uyguluyor google eyv.
Bizde plus 0 tl akerikada pro 0 dolar0 $ dediğiniz ilk 1 sene ilk üyelik için arkadaşlar. O bizde de vardı. Bende 0 TL ile 1 sene aldım. Sonrasında çıkan devam teklifinden bahsediyorum. 179TL diyorlar bize devam teklifine, onlara 9,99$