🔥İndirim 2026 Gemini Öğrenci İndirimleri

Ana mesajdaki linkten “öğrenci planını ücretsiz kullanın” butonuna basınca 2 seçenek gelmesi lazım.
1791131393216.webp

Bende bunlar çıkıyor sadece

Aktif olarak google 1 varsa öyle gözüküyordu galiba

Youtube Premium aile aboneliğim var ve bana da aynen bu şekilde iki paket gözüküyor. Youtube premium ihtiyacım olmadığı için daha düşük fiyatlısını alacaktım ancak mecbur 219,99'luk paketi aldım bugün.
bende sadece 0 TL olan görünüyor 220 olan olsa da razıyım fakat görünmüyor maalesef. sizde bir gelişme var mı acaba

Şu firmalara kızıyoruz ediyoruz Amerika menşeili diye ama bunların yaptı kıyağı kendi ülkemden göremiyorum. Amerika'da yaşayan üniv öğrencisi olan bir tanıdığımda, bize olan 179TL'lik teklif onda 9,99$ olarak çıkıyor. Bölgesel fiyatlandırma politikasını köküne kadar uyguluyor google eyv.

Şu firmalara kızıyoruz ediyoruz Amerika menşeili diye ama bunların yaptı kıyağı kendi ülkemden göremiyorum. Amerika'da yaşayan üniv öğrencisi olan bir tanıdığımda, bize olan 179TL'lik teklif onda 9,99$ olarak çıkıyor. Bölgesel fiyatlandırma politikasını köküne kadar uyguluyor google eyv.
Amerikada 0dolardı 1 senelik üniversite öğrencileri için

ABD de öğrenciler için bedava pro üyelik. Ama diğer birçok ülkeye göre yerel fiyatlandırma daha iyi bizde evet.

0 $ dediğiniz ilk 1 sene ilk üyelik için arkadaşlar. O bizde de vardı. Bende 0 TL ile 1 sene aldım. Sonrasında çıkan devam teklifinden bahsediyorum. 179TL diyorlar bize devam teklifine, onlara 9,99$

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,562
Üyeler
204,465
Son üye
ebovbatalü
Geri