Keyfen
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,289
Selam,
Piyasada iki sayfa evrak taratmak için yıllık 500 TL abonelik dayatan, tam acil bir işiniz varken 30 saniyelik geçilmez video reklam fırlatan ve en kötüsü de kimlik fotokopilerini yabancı bulut sunucularına depolayan popüler tarayıcılardan bıkıp kolları sıvadım.
Kendi günlük işlerimde, iş yerinde ve acil durumlarda arkama bakmadan güvenle kullanabileceğim PDF Scanova'yı geliştirdim.
Uygulamanın mantığı çok basit: Gereksiz hiçbir şey yok, işini kusursuz ve anında yapan bir tarayıcı var.
Google Play İndirme Bağlantısı:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pandamstudio.pdfscanova
Bağımsız bir yerli geliştirici olarak sizlerin geri bildirimleri benim için her şeyden önemli. Uygulamayı kurup hızını, arayüzünü ve tarama kalitesini deneyimledikten sonra eksik gördüğünüz, "Şu da eklenirse mükemmel olur" dediğiniz her şeyi lütfen bu konu altından acımasızca yazın.
Destek olmak adına Play Store üzerinden bırakacağınız samimi yorum ve puanlar için şimdiden çok teşekkür ederim!
Piyasada iki sayfa evrak taratmak için yıllık 500 TL abonelik dayatan, tam acil bir işiniz varken 30 saniyelik geçilmez video reklam fırlatan ve en kötüsü de kimlik fotokopilerini yabancı bulut sunucularına depolayan popüler tarayıcılardan bıkıp kolları sıvadım.
Kendi günlük işlerimde, iş yerinde ve acil durumlarda arkama bakmadan güvenle kullanabileceğim PDF Scanova'yı geliştirdim.
Uygulamanın mantığı çok basit: Gereksiz hiçbir şey yok, işini kusursuz ve anında yapan bir tarayıcı var.
Neler Sunuyor Uygulamamız :
%100 Çevrimdışı & Sıfır İnternet İzni (Mutlak Gizlilik):
Uygulamanın Android manifest dosyasında internet izni dahi tanımlı değil. Taradığınız hiçbir kimlik, ehliyet, tapu veya şirket sözleşmesi hiçbir sunucuya yüklenemez; her şey tamamen cihazınızın kendi güvenli belleğinde işlenir ve saklanır.
Canlı Güvenlik Filigranı (Kimlik Hırsızlığına Karşı Kalkan):
Bir yere kimlik veya ehliyet fotokopisi gönderirken en büyük korku belgenin başka işlerde kullanılmasıdır. Scanova ile taranan belgenin üzerine tek tıkla "Yalnızca X işlemi içindir - Tarih" şeklinde canlı güvenlik filigranı basabilir, kötü niyetli kullanımı kaynağında engelleyebilirsiniz.
Akıllı Kenar Algılama & Otomatik Perspektif Düzeltme:
Masanın üzerinde eğik duran bir faturayı veya kitabı yamuk çekseniz bile kenarları milimetrik olarak yakalar, perspektifi düzeltir ve sanki profesyonel bir masaüstü tarayıcıdan çıkmış gibi hizalar.
Yüksek Kontrastlı Evrak Filtreleri:
Resmi yazışmalar için yüksek kontrastlı net Siyah-Beyaz modu, renkli ders notları için canlı renk modu veya soluk mürekkepleri okunur kılan gri tonlama seçenekleriyle belgeleri cam gibi netleştirir.
Çoklu Sayfa Tarama & Hızlı PDF Birleştirme:
Onlarca sayfalık evrak veya ders notunu seri çekimle art arda tarayabilir; sayfaları sürükleyip bırakarak sıralayabilir, dilediğinizi silip tek tıkla derli toplu tek bir PDF dosyasına dönüştürebilirsiniz.
Tüy Sıklet Performans (Sadece 8.5 MB):
100-200 MB'lık hantal, telefonu ısıtan ve arka planda pili sömüren uygulamaların aksine telefonunuzda yer kaplamaz, eski model cihazlarda dahi yarım saniyede anında açılır.
Göz Yormayan Modern Arayüz:
Gereksiz menü kalabalığı barındırmaz; aç, tara, PDF yap ve paylaş mantığıyla çalışır.
Sıfır Reklam, Sıfır Abonelik Tuzağı:
Ekrana fırlayan video reklamlar, sayaçlar, "3 gün ücretsiz sonra yıllık 400 TL" tuzakları kesinlikle yoktur.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pandamstudio.pdfscanova
Bağımsız bir yerli geliştirici olarak sizlerin geri bildirimleri benim için her şeyden önemli. Uygulamayı kurup hızını, arayüzünü ve tarama kalitesini deneyimledikten sonra eksik gördüğünüz, "Şu da eklenirse mükemmel olur" dediğiniz her şeyi lütfen bu konu altından acımasızca yazın.
Destek olmak adına Play Store üzerinden bırakacağınız samimi yorum ve puanlar için şimdiden çok teşekkür ederim!
Son düzenleme: