Amazon Şehrime Teslimat Yapmıyor

valla bende va panel var ips varken daha mutluydum ölü piksel cikip duruyo
Her va bir değil. İyi bir va çoğu ipsi ezer geçer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O bütçeyle de kaliteli VA almıyorsunuz yani ne diyeyim ki? Düşüncenizi savunmaya çalışıyorsunuz ama ne kadar ekmek o kadar köfte. VA kullanacaksanız Miniled olsa bari.
Niye böyle yanlış yönlendirme yapıyorsunuz? Arkadaşın sorduğu model bu bütçede en iyi model. IPS alacağına kesinlikle onu almalı. Ben bedava verilmediği sürece IPS alınmasına karşıyım

Ekler

• Screenshot_5.webp
    Screenshot_5.webp
    13 KB · Hit: 27
Bu ürünle alakalı oluyor sanırım, ben hem bursa adresime hem rize adresime denediğimde aynı hatayı veriyor mesela

Müşteri hizmetlerine bağlandınızmı? Köylere ptt ile dağıtım yapılıyor diye biliyorum.

Amazon satıcılı olarak almanızı öneririm.
Monitörleri ne kadar ucuz olursa olsun risk alıp pazaryerinden almam. Ölü piksel çıkınca çok uğraştırıyolar.

Böyle şeyler hep bu arkadaşa denk gelirdi yine bak senden şanssızları da var @bahtsizbedevi23
:kekw:

Monitörleri ne kadar ucuz olursa olsun risk alıp pazaryerinden almam. Ölü piksel çıkınca çok uğraştırıyolar.

Böyle şeyler hep bu arkadaşa denk gelirdi yine bak senden şanssızları da var @bahtsizbedevi23
Amazon üzerinden alınca satıcı başkası olsa da Amazon iade durumlarında devreye giriyor diye biliyorum.

Buzdağının görünmeyen kısmı var daha benden şanssızı gelmedi foruma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,763
Üyeler
204,520
Son üye
Muhammed 1234_%5-_____
Geri