Çözüldü✓ Inno3d RTX 5070ti Furmark Sonuçları

Durumlar böyle bende
Alıntıyı görüntüle

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntı oyun oynarken arada ekranlar gidip gpu fanlar tam devir çalısıyor. Bir oyunda oldu şuana kadar ama genelde o oyun açık PCde

ne desem bilemedim 1 ay önce aldım ekran kartını ino3d ile arasında 5k fark vardı, colorful'un soğutmasını herkes övüyor diye almıştım 5k fazla verip, iyikide almışım :D

Ürünü garantiye gönderme kararı aldım. Yurtdışı cihazı değil ise servispoint ilgileniyormuş.

ne desem bilemedim 1 ay önce aldım ekran kartını ino3d ile arasında 5k fark vardı, colorful'un soğutmasını herkes övüyor diye almıştım 5k fazla verip, iyikide almışım :D
Colorful SSF model değil ondan dolayı soğutması aralarında çok başarılı fakat benim kartın performansı diğerlerinde de düşük durumda bir arıza olduğunu düşünüyorum.

Ürünü garantiye gönderme kararı aldım. Yurtdışı cihazı değil ise servispoint ilgileniyormuş.

Colorful SSF model değil ondan dolayı soğutması aralarında çok başarılı fakat benim kartın performansı diğerlerinde de düşük durumda bir arıza olduğunu düşünüyorum.
dediğin gibi soğutma farkı büyük olsada aradaki fps farkı çok fazla, 2k çözünürlükte %20 fark var

Selam hocam. Ti değil düz 5070 kullanıcısıyım, sıcaklıklar evlere şenlik. Hotspotlarım 107 yi geçiyor, thermal throttle olabiliyor bazı oyunlarda ama hiç ekran gitmesi yaşamadım. Sorunun sıcaklıktan başka bir şey olması daha olası geliyor bana.

Bütün testleri kıyaslayınca benim değerler çok fazla çıkıyor. Arkadaşım ile sistemlerimiz aynı. tam yüke 6 derece boşta 10 derece oynuyor kartlarımız. Kutusunda servispoint'in belgesi vardı Mail atmamı söylediler. Yurtdışı ürün değil ise sorun olmayacaklarını söylediler. N11 üzerinden almıştım bir şok daha yaşamam umarım. Testleri ve sorunların olduğu bir mail hazırladım. Cevap bekliyorum.
Benim boşta:
1789047478194.webp

Arkadaşın değerler (kasa sirkülasyonu ve temizliği benden hayli geride)
1789047493007.webp

Değerlerin cidden yüksek. Karta herhangi bir müdahale de bulundun mu ya da yeni mi aldın önceden böyle miydi?

GÜNCELLEME:
Servispoint ile görüşüp kartı garantiye yolladım. Macun yenileme ve bakımları yapılmış, ısı değerlerim ve fan devirlerim stabil değerlere düştü.
Önceki 1 Dakikalık teste kıyasla;
Kart 250W yerine 300W çekebiliyor
Fanlar 3200 RPM den 2100lere düştü,
Sıcaklık 83-85den 73e düştü.
1791317259464.webp

Son düzenleme:
Kasa ve kart tertemiz durumda, Dark Maxima V30 kasa kullanıyorum. Bazen oyun oynarken ekran gidip GPU fanları son hız çalışıyor. Power tuşundan kapatmam gerekiyor PC'yi. Furmark testlerinde bu sonuçları elde ettim. Kartta bir arıza mı var? Kaynak aldığım videoya göre yanlış ayar yapmadıysam ısı ve RPM konusunda ciddi sorunlar yaşıyorum. Sıcaklık 81-85 arası oynuyor.
Kıyasladığım Video:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kart öloyur

GÜNCELLEME:
Servispoint ile görüşüp kartı garantiye yolladım. Macun yenileme ve bakımları yapılmış, ısı değerlerim ve fan devirlerim stabil değerlere düştü.
Alıntıyı görüntüle
Geçen bi arkadaşta inno3d 5080 i değiştirdi ısı yüzünden büyük ihtimal markanın çipe uyguladığı ptm veya katı bi macun değil ortalama bi macun bu kadar az sürede 2 ürününde sıcaklıklarının fırlamasının tek sebebi pump out başka bişi değil

inno3d 5070 2 fanlı model kullanıyorum kartın 71 derece olduğunu görmedim henüz %100 yükte bile genelde 63-68 arası gidip geliyor aşırı memnunnum kartın soğutmasından

GÜNCELLEME:
Alıntıyı görüntüle
Ilk halini görünce kanım dondu . 1dakika test %100 fan 83 derece nedir yaw

inno3d 5070 2 fanlı model kullanıyorum kartın 71 derece olduğunu görmedim henüz %100 yükte bile genelde 63-68 arası gidip geliyor aşırı memnunnum kartın soğutmasından
RTX 4070 modelinden geçmiştim bende. O modelden çok memnundum bunu da kurtardık en azından.
Ilk halini görünce kanım dondu . 1dakika test %100 fan 83 derece nedir yaw
Hiç sorma.. Kurtardık neyseki.
Arkadaşın marka modeli aynı, kartı daha yeni onu da yakından takip ediyorum. Şuan değerleri benimki gibi.

hocam ayni sorun bende de vardi inno3d x3 oc 5080

inno3d support a mail atmasam inno3d servisle iletisim kurmasa kartin normal diyop geri vereceklerdi bu sabah karti sifiriyla degistirdiler sonuclar suan boyle

19348.webp

hocam ayni sorun bende de vardi inno3d x3 oc 5080

inno3d support a mail atmasam inno3d servisle iletisim kurmasa kartin normal diyop geri vereceklerdi bu sabah karti sifiriyla degistirdiler sonuclar suan boyle

19348.webp
inno3d ile olan mailleri de paylaştım forumda 21.09 da gittim garsntiye bugün çözüldü daha sorun ve anca sifir kart teslim ettiler buyuk ihtimalle benim blokta sorun vardi cunku inno3d support team parçaları gönderdik dedi ama aradigimda kartiniz sifiriyla degisti gelip alin dediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,595
Üyeler
204,760
Son üye
Archidonz1rves
Geri