Kuponla birlikte çok ucuza geliyor.çokta waow değil bence migrosta 800gr paketi 180 küsürdü
Hocam okuduğuma göre günde 6-7 tanenin üzerine çıkmamak gerekiyormuş. Bunlar kilo aldırır mı?A101de xroll da üretiyordu galiba onu alın hepsi o seviyeye düştü zaten( bebebis olmuş markası)
Dün Amazon prime'ı aktifleştirmiştim ama o indirim hala gelmedi.İlk hesap alışveriş indirimi 1000TL ye 250TL hesabı ilk açtığımdan beri var bu olduğu için gelmemiş olabilir mi acabaAmazon Prime aktifleştirip bu yapacağınız alışveriş ilk alışverişiniz olursa mutlaka gözükür.
"Teklifleri Görün" kısmında gözükmesi lazım:Dün Amazon prime'ı aktifleştirmiştim ama o indirim hala gelmedi.İlk hesap alışveriş indirimi 1000TL ye 250TL hesabı ilk açtığımdan beri var bu olduğu için gelmemiş olabilir mi acaba
Bende yok Amazon'un müşteri hizmetlerine yazacaktım sohbetle ilgili bir sorun oluştu diyor sürekli ondan e posta olarak mesaj yazdım daha dönmediler"Teklifleri Görün" kısmında gözükmesi lazım:
Alıntıyı görüntüle
30 günlük deneme üyeliğini aktif ettim dün akşamHocam Amazon Prime aktif değil mi?
Hocam o kuponun gelmesi için kampanya öncesinde prime üyeliğiniz olmalı diye tahmin ediyorum. Çünkü bende önceden prime alınmış hesaba 5ekim gecesi anında 300tl kupon gelirken 5ekimden sonra açtığım hesaba prime olmasına rağmen gelmedi. Geçen seferki kampanyada da aynısı olmuştu.Aynı telefon üzerinden fazla hesap açılmasından dolayı olabilir. Annenin, babanın, kardeşinin vs. telefonundan hesap açmayı dene bir de.
Kyk da kalıyorum onu yapamam yapcak bişey yok destekten dönüş yapmalarını bekliyem ben teşekkür ederim yardımlarınız içinAynı telefon üzerinden fazla hesap açılmasından dolayı olabilir. Annenin, babanın, kardeşinin vs. telefonundan hesap açmayı dene bir de
Dediğin gibiymiş:Hocam o kuponun gelmesi için kampanya öncesinde prime üyeliğiniz olmalı diye tahmin ediyorum. Çünkü bende önceden prime alınmış hesaba 5ekim gecesi anında 300tl kupon gelirken 5ekimden sonra açtığım hesaba prime olmasına rağmen gelmedi. Geçen seferki kampanyada da aynısı olmuştu.