Havit Happy Hour Başladı!

Yok üstadım havit güzeldir demedim zaten sadece bir birikmişin var dedim bir yaşanmışlık var dedim
Hakkında hep olumsuz şeyler duydum benim de iademi almadılar şikayet edicem dedim öyle yola geldiler paşa paşa aldılar iadeyi

alın size havit yurtdısından almıstım b.k gibi. bi kaç kez alıştırayım kendimi dedim ama kötü yani.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-10-06 at 22.58.50.webp
    WhatsApp Image 2026-10-06 at 22.58.50.webp
    217.3 KB · Hit: 89
Göstergeli 20.000mah powerbank fiyatı muadillerine göre çok iyi, kalitesini bilmiyorum.

Bu klavye alınır mı ne diyorsunuz? önereceğiniz başka bu bütçede klavye var mı? num pad'li olması iyi olur ve daktilo gibi ses çıkartmasını istemiyorum. RGB benim içim önemli değil, teşekkürler :)
Bukadar büyük klavyeleri ben sevmiyorum çok büyük geliyor bana en sağdaki rakam tuşları olmasa tam iyi olur

Şu ürünlerde sorun yaşama ihtimaliniz düşük. Diğer ürünlerde klasik Çin firması, orada üretilen ürünleri bir ülkeye taşıyabiliyorsa markasını basıp satıyorlar.

@ozemheri Gasket yapı, tuşları ışık geçirmiyor ve Türkçe harfleri sonradan eklemişler. O yüzden Türkçe harfler bir yerden sonra kir tutar gözükmez. Eğer bunlar önemli değilse alınır. Bu bütçelerde tam boyut Gamepower ve Rampage satıyor, onlardan daha iyi switch kullanıyorlar.

Bir de raporlama hızı 125 Hz, yani 1K Hz bir klavyeden geçince fark eder mi bilemedim. İlk defa spesifik 1K Hz diye belirtilenler dışında, mekanik bir klavyenin Hz oranını yazdığını görüyorum. Galiba diğer klavyelerin çoğu da 125 Hz çalışıyor bilgim yok.

2026-10-07_08-55.webp

Bu indirimdeki yeni versiyonmuş hiç yorum görmedim kara düzen aldım hayırlısı artık gelince bakacağız.
Hocam sana herhangi bir mesaj felan geldi mi sitesinden felan bende sadece siparis onaylandi diyor kargo kodu felan hic yok.bende hicbir inceleme felan görmedim internette ama şu bilgili buldum ürün "fantech harmony pro" nun aynisi yt de onun incelemeisini izleyebilirsin.

Hocam sana herhangi bir mesaj felan geldi mi sitesinden felan bende sadece siparis onaylandi diyor kargo kodu felan hic yok.bende hicbir inceleme felan görmedim internette ama şu bilgili buldum ürün "fantech harmony pro" nun aynisi yt de onun incelemeisini izleyebilirsin.

Şuan DHL kargo kodları geldi ve yola çıkmış yarın elimde olacakmış.

Şuan DHL kargo kodları geldi ve yola çıkmış yarın elimde olacakmış.
Bende de aynı durum hocam ama haftaya pazartesi gelir diyor.kulaklık elinize ulaştığınızda ürününün görselleriyle birlikte ilk izleniminizi aktarırsanız çok makbule geçer.inşallah üründen memnun kalıp kazasız belasız kullanırız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,944
Üyeler
204,563
Son üye
HamsiliKetcAPPP
Geri